Canlı Derse Öğrenci Katılmaması Nedeniyle Ödenmeyen Ek Ders Ücretleri Araştırılacak

Canlı Derse Öğrenci Katılmaması Nedeniyle Ödenmeyen Ek Ders Ücretleri Araştırılacak

MEB Tarafından Canlı Derse Öğrenci Katılmaması Nedeniyle Ödenmeyen Ek Ders Ücretleri Araştırılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uzaktan eğitim yoluyla yapılan derslerde öğrenci katılmaması nedeniyle ödenmeyen ek ders ücretleri ile ilgili araştırma yapılacak.

MEBPERSONEL.COM / ÖZEL HABER

''Değerli  Müdürlerimiz;
Bakanlığımız tarafından uzaktan eğitim yoluyla yapılan derslerde öğrencilerimizin çeşitli sebeplerle derse girememiş olması nedeniyle fiilen yapılamayan derslerden dolayı (2021 Ocak ayından bu yana) öğretmenlerimize ödenemeyen ek ders ücretlerinin araştırılması yapılacaktır.

MEBBİS’de “Veri Toplama Modülünde” okul yetkilileri için (eğitim kurumu yöneticisi veya görevlendirdiği başka bir personel) bir form yayınlanmıştır.
Formun adı “Ödenemeyen Ek Ders Ücreti Hesabı” dır. Konuyla ilgili bilgilendirmeler formun “açıklamalar” bölümünde belirtilmiş, veri toplama modülü 17-20 Mayıs 2021 tarihlerinde yayında olacak olup veri girişinin tüm okullarımıza duyurulması ve doldurulmasının sağlanması gerekmektedir, 
Görevlendireceğimiz bir şube müdürü tarafından geri bildirim alınarak gerekli işlemlerin yapılması hususunu bilgilerinize istirham ediyorum.''

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.