İl dışı yer değiştirme sonuçları açıklandı

İl dışı yer değiştirme sonuçları açıklandı

2021 Öğretmenlerin il dışı yer değiştirme atama sonuçları sayfası.

MEB 2021 il dışı yer değiştirme atama başvuruları dün itibari ile sona erdi. Şimdi ise tüm gözler il dışı yer değiştirme atama sonuçlarının MEB tarafından açıklanmasında.

MEBBİS Kullanıcı Hesabınız ile Sonucunuzu Öğrenmek İçin Tıklayınız

e- Devlet Kullanıcı Hesabınız İle Sonucunuzu Öğrenmek İçin Tıklayınız

2021 İl dışı yer değiştirme atama sonuçları saat kaçta açıklanacak?

İl dışı yer değiştirme atama sonuçlarının saat kaçta açıklanacağına dair net bir bilgi bulunmamaktadır .Geçmiş yıllarda il dışı yer değiştirme sonuçları MEB tarafından ilan edilen tarihte gün sonuna kadar açıklanmıştır.

Bu yıl il dışı yer değiştirme sonuçları için 4 Ağustos 2021 tarihi ilan edildi. İL dışı yer değiştirme sonuçlarının en geç saat 22:00 kadar açıklanması bekleniyor.

İl dışı yer değiştirme sonuçlarına dair yetkililer tarafından yapılan açıklamaları anlık olarak bu haberimizde bulabileceksiniz.

İl bir dışı yer değiştirme atama sonuçları için tıklayınız ( Sonuçlar açıklandığı an linkimiz aktif olacaktır)

İl dışı yer değiştirme sonuçlarına dair her türlü sorularınızı Telegram kanalımızda sorup sorulan soruları takip edebilirsiniz.

MEB PERSONEL TELEGRAM KANALI İÇİN: https://t.me/MebPersonel

İl dışı yer değiştirme sonuçları sonrası ataması yapılan öğretmenler 5 Ağustos 2021 tarihi itibar ile ilişik kesme işlemlerini yapabileceklerdir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.