Öğretmenlere 2021 Öğretim Yılına Hazırlık (Kırtasiye ) Ödeneğine Dair Resmi Yazı

Öğretmenlere 2021 Öğretim Yılına Hazırlık (Kırtasiye ) Ödeneğine Dair Resmi Yazı

MEB Öğretmenlere 2021 Öğretim Yılına Hazırlık (Kırtasiye ) Ödeneğine Dair Resmi Yazı.

Bilindiği üzere, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun Ek 32 nci maddesinde, “Eğitim ve öğretim hizmetleri sınıfına dahil öğretmen unvanlı kadrolarda görevli olup; fiilen öğretmenlik yapanlara (ilköğretim ve okul müdürleri ile yardımcıları, cezaevi okullarında çalışan öğretmenler, yönetici, eğitim uzmanı ve eğitim uzman yardımcıları dâhil) her öğretim yılında bir defaya mahsus olmak üzere ve öğretim yılının başladığı ay içinde Millî Eğitim Bakanı tarafından belirlenecek tarihte Cumhurbaşkanınca belirlenecek miktarda, öğretim yılına hazırlık ödeneği ödenir.” hükmü yer almaktadır.

Bu kapsamda, eğitim ve öğretim hizmetleri sınıfına dahil öğretmen unvanlı kadrolarda görevli olup fiilen öğretmenlik yapanlara 1.250 TL öğretim yılına hazırlık ödeneğinin 02.09.2021 tarihinden itibaren ödenmesi hususunda İl Milli Eğitim Müdürlüklerine gönderilen resmi yazı.

Gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi instagramda takip etmek için tıklayınız

basliksiz-1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.