AES’TEN NAGEHAN ALÇI’YA TEPKİ

AES’TEN NAGEHAN ALÇI’YA TEPKİ

Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper ÖĞRETİCİ her fırsatta öğretmeni suçlayan gazeteci Nagehan ALÇI’nın son yazısına tepki gösterdi. Açıklamaları şöyle;

    Hanımefendi daha önce ‘öğretmenler rahata alıştı’ demişti, şimdi de yüz yüze eğitimin başlaması için öğretmenlerin ses çıkarmadığından bahsetmiş. Uzaktan eğitimin ne kadar yorucu olduğunu, öğrenme kayıplarının her geçen gün arttığını en iyi bilen öğretmenlerdir.


  Okulların yüz yüze eğitime başlama veya uzaktan eğitime geçme kararını verenler öğretmenler değildir! Öğretmenler ‘yüz yüze eğitimin sorunsuz başlayabilmesi ve devam edebilmesi için öncelik turizmde değil eğitimde olmalıdır’ diye haykırıyor ancak duymak isteyen kulaklar duyuyor.
Eğitimi o kadar düşünüyorsanız önceliğin neden eğitim olmadığını, okulların yüz yüze eğitime geçebilmesi için tüm koşulların neden hala sağlanamadığını yazın, şu süreçte fedakarca çalışan öğretmenler üzerindeki kötü düşüncelerinizi çekin!
 
Anadolu Eğitim Sendikası Basın Sekreterliği

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.