Alan değiştirenlerin İlksan’a üyeliği devam etmeli

Alan değiştirenlerin İlksan’a üyeliği devam etmeli

Alan değiştirenlerin İlksan’a üyeliği devam etmeli


 Bilindiği gibi Milli Eğitim Bakanlığı, 4+4+4 eğitim sistemi nedeniyle norm kadro fazlası olan sınıf öğretmenlerine alan değiştirme hakkı tanımıştı. Bu gelişme üzerine İlksan Yönetim Kurulu, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde İLKSAN’ın üyelik kapsamı dışında bir göreve atananların isterlerse İLKSAN üyeliklerini devam ettirmeleri konusunda bir karar aldı. İLKSAN aldığı bu kararı Milli Eğitim Bakanlığı’na da iletti. Şayet karar onaylanırsa, sınıf öğretmeni iken alan değiştiren öğretmenler, isterlerse, İLKSAN’a üyeliklerini devam ettirebilecekler. İLKSAN’dan yapılan açıklama şu şekildedir:  
ALAN DEĞİŞTİRECEK ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE
 
  Yönetim Kurulumuzun 25/09/2012 tarihli toplantısında;
 
“Kamu Görevlileri Hakem Kurulu’nun 29/05/2012 tarihli ve 2012/1 sayılı kararının 32-(1) maddesinde yapılan düzenlemenin Resmi Gazete’de yayımlandığı 01/06/2012 tarihinden sonra; Sandığımız üyesi iken, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde İLKSAN’ın üyelik kapsamı dışında bir göreve atananların isterlerse İLKSAN üyeliklerini devam ettirmelerine, bu karar için Bakanlık onayı alınmasına, Bakanlık onayının alınmasını müteakip uygulamanın başlatılmasına” karar verilmiştir.
 
Bakanlık Makamının onay vermesi halinde üyelerimiz tekrar bilgilendirilecektir.
 
Saygılarımızla.
 
İLKSAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.