Ali Yalçın, Kadro İçin Öğretmenlerin Sendikaya Üye Olmasını İstedi

Ali Yalçın, Kadro İçin Öğretmenlerin Sendikaya Üye Olmasını İstedi

Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın Kadro İçin Öğretmenlerin Sendikaya Üye Olmasını İstedi

Eğitim Bir Sen ve Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, sosyal medya sitesi twitter üzerinden bir paylaşımda bulundu. Yaptığı paylaşımda "kadro" talep eden sözleşmeli öğretmenlere ve memurlara Memur Sen'e ve Eğitim Bir Sen'e üye olmalarını istedi.

Sözleşmeli öğretmenler ve sözleşmeli personeller geçen gün twitter da "KadroNerde AliYalçın" diye bir tag açarak Ali Yalçın'ın sözleşmeli personele kadro sözünde durmalarını istemişti. Kısa sürede trend topic olan tag a Ali Yalçın da destek vererek. Kadro için bize üye olun ve çalışmalarımıza destek verin dedi. İşte o paylaşım:

 

KadroNerde AliYalçın hashtag çalışmasına emek/destek veren tüm sözleşmeli kamu görevlisi arkadaşlarımız bilsinler ki; sözleşmeliye kadro dahil sorunların çözümünde ilk adım; sorunuza cevap beklediğiniz Memur-Sen’e üye ve mücadelemize destek olmaktır.

Çünkü;#çözümörgütlülüğümüzde

2021-02-15-14-15-20.png

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.