Ali Yalçın'dan 1 Kasım öncesi uzmanlık sınavı açıklaması

Ali Yalçın'dan 1 Kasım öncesi uzmanlık sınavı açıklaması

Ali Yalçın'dan 1 Kasım öncesi uzmanlık sınavı açıklaması

Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın 1 Kasım öncesinde uzmanlık sınavı çağrısını yeniledi. Ali Yalçın yaptığı açıklamada bir kez daha uzmanlık sınavının kaldırılması çağrısı yaptı.

İşte Ali Yalçın'ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama:

Doğruyu Söylüyor, Doğrusunu İstiyoruz

Eğitim çalışanlarının örgütlü gücü,haklı ve hakkaniyetli sesi olarak her zaman doğru olanı yaptık,kolay olanı değil. İtirazlarımızın temeli,önerilerimizin nedeni oldu.İstiyoruz ki,düzenlemelerde memnuniyet düzeyi artsın,beklenti karşılansın.

Çarşı her şeye karşı anlayışı içerisinde değiliz.Yanlış söylemiyor daha doğrusu olsun diye mücadele ediyoruz.Kanunlar tartışılabilir. Tek doğru da ayette değildir düzenlemeler. Öğretmenlik Meslek Kanunu konusunda da kanun geliştirilsin,sınav maddesi değiştirilsin istiyoruz.

‘Nasıl bir kanun’ konusunda “Öğretmenlik Meslek Kanunu Taslağı” hazırlayarak dikkatlere sunduk. Kanunun çıkmış olması son derece önemlidir. Yıllardır bekleyen taleple ilgili adım atılması olumlu ama adımlar yeterli değil dedik dün. Bugün, ‘ne olmalıyı’ öneriyor,iyisini istiyoruz.

Resim

Dün imkansız denilen konular çözüldü. Bunları çözen ve bir çok beklentiyi karşılayan siyasi irade bu siyasi iradedir. Nice büyük sorunları çözme kabiliyeti,kararlılığı ortaya koyan da mevcudu yapan da daha iyisini yapacak olan da sizsiniz. Talebimizi ötelemeyin önceleyin diyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.