Avanak Avni'ye Memur Senden Cevap

Avanak Avni'ye Memur Senden Cevap

"Müfterilerle Hukuk Önünde Hesaplaşacağız"

 Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Günay Kaya bugün katıldığı canlı yayınlarda gündemi değerlendirdi. Sosyal medya üzerinden yapılan algı operasyonunu mesnetsiz, alçaklık ve çirkin bir iftira olarak değerlendiren Günay Kaya, Ortak Akıl Platformu için ise, "Ülkemiz, milletimiz ve dünya mazlumları için tarihi sorumluluklarının gereğini yaparak 203 kurumun bir araya gelerek istikrar ve demokrasiye sahip çıkışıdır" dedi.

 

Sosyal medya üzerinden yapılan algı operasyonunu "Karakter suikastı" olarak değerlendiren Günay Kaya, "Bunun adı psikolojik harptir. Ama Memur-Sen dik duruşuyla psikolojik harpleri yıkacak güçtedir. Biz sandığa da, sandık güvenliğine de, milli iradeye de dün olduğu gibi bugün de sahip çıkıcağız. Milli irade hırsızlarının arayışlarını boşa çıkartıp, "Yeniden Büyük Türkiye" idealimizi gerçekleştireceğiz. Atılan bu iftiralar  Memur-Sen'in onurlu yürüyüşünü durduramaz. Bu iftiralarla ve müfterileriyle hukuk önünde hesaplaşacağız" dedi.

"ÇİRKİN BİR İFTİRA HATTA ALÇAKLIK"

Kaya, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Kamuoyuna “twitter fenomeni” olarak lanse edilen ancak gerçekte “twitter müfterisi” olan “Fuat Avni” adlı kimliği belirsiz ve kişiliksiz twitter kullanıcısının; Konfederasyonumuzun ve bağlı sendikalarımızın kurumsal kimliklerini de dahil ederek gerçekleştirmek istediği “iftira kumpası” tutmadı tutmayacak. Sendika üyeliğinin de sandık kurulu üyeliğinin de merkezinde “kamu görevlisi” sıfatı yer alıyor. Bu bağlamda Türkiye’deki kamu görevlilerinin üçte bire yakınının Memur-Sen’e bağlı sendikaların üyesi olması gerçeği karşısında sandık kurullarında görev alan kamu görevlilerinin büyük bölümünün Memur-Sen üyesi sendikalara üye olan kamu görevlileri olması beklenmedik bir sonuç değildir. Kaldı ki yayınlanan listenin çoğu masa başı hazırlanmıştır. Liste de yer alan üyelerimizin büyük bir çoğunluğu sandıkta görevli değildir. Ortaya atılan iddia mesnetsiz, alçaklık ve çirkin bir iftiradır."

HER TÜRLÜ VESAYETE HAYIR

Ortak Akıl Platformu için ise Kaya,  "Ülkemiz, milletimiz ve dünya mazlumları için tarihi sorumluluklarının gereğini yaparak 203 kurumun bir araya gelerek istikrar ve demokrasiye sahip çıkışıdır" dedi. Kaya sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Yüzyıllardır ülkemizde oynanan ve ödenen o ağır bedelleri günümüzdeki versiyonlarını millet ve ülke olarak ödeyeceğimiz yeni faturaları engellemek için birleşen yüreklerin bir araya gelmesidir. Dün olduğu gibi bugün de milli iradeye sahip çıkıyor her türlü vesayet arayışının karşısında olduğumuzu çok net bir şekilde deklare ediyoruz. Biz sivil iradeyiz. Biz her zaman normalleşme ve sivilleşmeden yanayız. Her türlü dayatmanın karşısında olduğumuz gibi, millet iradesinin her zaman yanındayız, bundan sonrada yanında olmaya devam edeceğiz. Kazanımlarımızı heba etmek isteyenlerin karanlık oyunlarını bozacağız.

MEMUR SEN GENEL MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.