Bu promosyon  teklif milli eğitim camiası ile dalga geçmektedir!

Bu promosyon teklif milli eğitim camiası ile dalga geçmektedir!

Bu promosyon teklif milli eğitim camiası ile dalga geçmektedir!

Türk Eğitim-Sen Bursa 2 No'lu Şube Başkanı Fatih gümüş ve 3 No'lu Şube Başkanı Ömer Işıkoğlu ortak yaptıkları açıklamada; "Bilindiği üzere Şubat ayında Türk Eğitim-Sen Bursa Şubeleri olarak Halk Bank'a promosyon anlaşmasının güncellenmesi için başvuruda bulunmuştuk. İlgili banka bunun mümkün olmayacağını iletmişti. Ardından eğitim çalışanlarının sesini duyurabilmek adına Mart ayında eğitim çalışanlarından topladığımız 3567 dilekçeyi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Bank'a teslim etmiştik.

Bugün gelinen süreçte ilgili banka yeni bir teklifte bulunarak 3 yıllık 7600TL teklifte bulunmuştur. Bu teklif kesinlikle kabul edilebilir değildir. Halk Bank teklifini gözden geçirmek ve bugünün ekonomik şartlarına göre yenilemek zorundadır. Buradan İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimizi bu teklifi kabul etmemeye ve sözleşme feshinin ardından yapılacak promosyon görüşmelerine tüm sendikaları çağırmaya davet ediyoruz. Bir kez daha altını çiziyoruz ki bu teklif kabul edilemez! Türk Eğitim-Sen her zaman olduğu gibi çalışanların yanında olmaya ve kamu çalışanları haklarını elde edinceye kadar mücadeleye etmeye devam edecektir." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.