DARGEÇİT'TE EĞİTİM ÇALIŞANLARI İLK KEZ PROMOSYON ALDI

DARGEÇİT'TE EĞİTİM ÇALIŞANLARI İLK KEZ PROMOSYON ALDI

DARGEÇİT'TE EĞİTİM ÇALIŞANLARI İLK KEZ PROMOSYON ALDI

  Türk Eğitim-Sen Mardin şube başkanı Bahattin BİÇER yaptığı açıklamada Dargeçit İlçemizde çalışan Eğitim Çalışanlarının 16/01/2015 tarihinde yapılan ihale sonucu Ziraat Bankasından ilk kez promosyon aldığını ve bu durumun tüm eğitim çalışanlarına hayırlı uğurlu olmasını dileyerek''Promosyon sürecinde Başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz KILIÇ olmak üzere Dargeçit Türk Eğitim-Sen İlçe başkanı İmail ER'E teşekkür ederiz çok gayret ettiler tek banka olduğundan dolayı  Promosyon alamaz Dargeçit'e ilk kez promosyon aldırdılar özellikle de Dargeçit ilçemizi geçen yıl bu işe inandıran eski temsilcimiz Uğur ŞAHİN'E tüm eğitim çalışanları adına teşekkür ederiz dedi.

        Dargeçit Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilcisi İsmail ER ise Dargeçit'te promosyon fikri için mücadele eden Uğur ŞAHİN'E teşekkür ederek sözlerine başladı 3 yıllığına 300 TL alacaklarını ayrıca bankanın kredi kartı ücreti almayacağını ,havale ve eft ücretlerinin olmadığını belirtterek İlçe MEM Müdürü Cengiz KILIÇ'A gayretlerinden dolayı teşekkür etti.


                                                                       Türk Eğitim-Sen Ve Türkiye Kamu-Sen Mardin İl başkanlığı

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.