EBS'de Talat Yavuz’un Ustalık Dönemi Resmen Başladı

EBS'de Talat Yavuz’un Ustalık Dönemi Resmen Başladı

EBS'de Talat Yavuz’un Ustalık Dönemi Resmen Başladı

EĞİTİM-BİR-SEN Eğitimciler Birliği Sendikası İstanbul 4 Nolu Şubesinin 7.Olağan Genel Kurulu Tuzla Belediyesi Nikah ve Kültür Merkezinde Gerçekleşti. 3.Dönem İçin Aday Olan ve Rakip Çıkmadığı İçin Tek Listeyle Gerçekleşen Kongrede Talat Yavuz Tüm Delegelerin Oylarıyla Yeniden Başkan Seçildi.

Tuzlanın Ev Sahipliğinde Gerçekleşen EĞİTİM-BİR-SEN Eğitimciler Birliği Sendikası İstanbul 4 Nolu Şubenin 7.Olağan Genel Kurulu Bartın’ın Amasra İlçesinde Meydana Gelen Maden Kazasında Hayatlarını Kaybedenler ve Aziz Şehitlerimiz İçin Saygı Duruşu ve İstiklal Marşıyla Başladı. Divan Heyetin Oluşmasından Sonra Gerçekleşen Genel Kurul İlan Edildiği Gibi 17:00 Kadar Oy Kullanma İşlemleri Sürdü. Seçim kurulun Sayımından Sonra Tüm Katılan Delegelerin Oylarını Alan Başarılı Başkan Talat Yavuz Tekrar Seçilerek Ustalık Dönemi Resmen Başladı.

Açılış Konuşması, Adaylık Konuşması ve Teşekkür Konuşması Yapmak İçin 3 Kere Kürsüye Çıkan Talat Yavuz Hak Emek ve Özgürlük Mücadelesinin Öncüleri Genel Kurulumuza Hoşgeldiniz Sözleriyle Konuşmasına Başladı. Yaptığı Her Konuşmada Önemli Mesajlar Veren Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 Nolu Şube Başkanı Talat Yavuz, Bartın’ın Amasra İlçesinde Meydana Gelen Maden Kazasında Vefat Eden İşçilerimize Allah’tan Rahmet, Yakınlarına Başsağlığı Diliyorum. Kurtarılmayı Bekleyen İşçilerimiz İçin Ailelerine Kavuşmasın Diliyorum, Milletimize Geçmiş Olsun Dedi.

İnsanlığın Terör, Açlık, Zorunlu Göç, Nükler Savaş ve Enerji Krizleri İle Boğuştuğu Bir Dönemde Çetin Bir Mücadelenin İçindeyiz. Üç Yüz Yıldır Yüzümüzü Döndüğümüz Batı, Geri Kalmışlığımıza Çözüm Olmadığı Gibi Bizi Özümüzden, Değerlerimizden, Medeniyetimizden, İnançlarımızdan, Uzaklaştırmak İstiyor. Bizim Mücadelemiz Yok Olmama Mücadelesidir, İnancımızı Koruma Mücadelesidir. Anadolu Coğrafyası Bu Mücadelenin Er Meydanıdır, Her Köşesi Kahramanlık Destanlarıyla Doludur. Bizim Mücadelemiz Sadece Bizi Yok Etmek İsteyenlerle Değil, İçeride Onların Yalanlarına Kanarak Bize Yasaklar Koyanlara Sınır Çizenlere, Emeğimizi, Alın Terimizi, Sömürenlere Karşıdır.

Yüz Yıl Önce Üç Kıtadan Çekilerek Sığındığımız Bu Topraklarda, İnancımızla, Alın Terimiz ve Emeğimizle Özgürce Başı Dik Yaşamaya Çalışıyoruz. Bizler Sesi Kısılmış, Emeği Sömürülmüş, İradesine İpotek Koyulmuş Ezanı Değiştirilmiş Okula Kapatılmış Sürgüne Gönderilmişleriz. Bizler Şiiri Yasaklanan Partileri Kapatılan Ancak Susmayanlarız, Teslim Olmayanlarız, Zincirleri Kıran Vesayeti Yıkanlarız, Cesareti Kuşananlarız, Bizler İçinde Menderesler, Özallar, Erbakan Hocalar, M.Akif İnanlar, Recep Tayyip Erdoğan Çıkaranlarız. Bizler Direnen, Sabreden, Organize Olan, Baş Kaldıran, Eylem Koyan, İtiraz Eden, Teşkilatlar Kuranlarız. Bizler Herkese Saygı Duyan, Yardıma Koşan, Tutup Kaldıran, Giydiren, Barındıran, Yardım Eden, Okutan, Bizler Yaşatanlarız.

Kıymetli Misafirler, Değerli Delegelerimiz İşte Sendikamız EBS Bu Duygularla 1992 Yılından Millet İradesinin Üzerinde Vesayeti Deşifre Etmek İçin Şair, Yazar, Öğretmen, Yedi Güzel Adam Biri M.Akif İnan Tarafından Kuruldu. Bu Vesile İle Sendikamızın M.Akif İnan ve Ahirete Göç Eden Bütün Teşkilat Mensuplarımıza Allah’tan Rahmet Diliyorum Dedi.

Divan Başkanı Duyurusuyla Başlatılan Adaylık Başvuru Süreci Başladı.Şube Faaliyet Raporu 04 Nolu Şube Başkan Yardımcısı Bilal Duran Tarafından Okunurken, Şube Denetleme Raporu Denetleme Komisyonu Başkan Yardımcısı Elif Akpınar Tarafından Okunarak Ayrı Ayrı Oylandı Tüm Delegelerin Oyları İbraz Edildi.Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu, Memur Sen İl Başkan Yardımcısı Murat Cantürk, Eğitim-Bir-Sen 03 Nolu Şube Başkanı Erol Ermiş, Ak Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya’da Birer Konuşma Yaptı. Adaylık Sürecinde Çok Sayıda Eğitimci Delegenin İmzasıyla EĞİTİM-BİR-SEN İstanbul 4 Nolu Şube Başkanı Talat Yavuz Tekrar Aday Oldu ve Tüm Delegelere Hitap Etti.

TALAT YAVUZ’DAN TEŞEKKÜR

EĞİTİM-BİR-SEN İstanbul 4 Nolu Şube Başkanı Talat Yavuz Yaptığı Konuşmalarda Teşekkür Bölümünde Bugüne Kadar Hizmet Eden Yeni Dönemde Olamayacak Mesai Arkadaşlarına Teşekkür Etti. Mücadelemiz Devam Edecek Bu Kutlu Yolda Sadece Özlük Değil Özgürlük Mücadelesi Vereceğiz Bu Yolda Bu Güzel Mekanda Bugün Bizlerle Beraber Olan Bütün Konuklarımıza, Misafirlerimize ve Delegelerimize Teşekkür Ediyorum.

Bu Güzel Salonu Bizlere Tahsis Eden Eğitim Gönüllüsü Tuzla Belediye Başkanımız Dr.Şadi Yazıcı ve Ekibine Teşekkür Ediyorum İfadelerini Kullandı.

SEÇİM SONUÇLARINA GÖRE YÖNETİM KURULU ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU;

ŞUBE YÖNETİM KURULU (ASİL)

ŞUBE BAŞKANI: TALAT YAVUZ

ŞUBE SEKRETERİ BAŞKAN VEKİLİ: BİLAL DURAN

BAŞKAN YARDIMCISI (TESKİLATLANMA):GÜVEN YILDIZ

BAŞKAN YARDIMCISI (MALİ İŞLER): BUKET AKFIRAT

BAŞKAN YARDIMCISI (BASIN VE İLETİŞİM) : TALİP DEMİR

BAŞKAN YARDIMCISI (HUKUK/TOPLU SÖZ.) :GÖKAY YILMAZ

BAŞKAN YARDIMCISI (EĞİTİM/SOSYAL İŞL.) :UMUT YILMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.