Eğitim-Bir-Sen'de Yaprak Dökümü

Eğitim-Bir-Sen'de Yaprak Dökümü

Eğitim-Bir-Sen'de Yaprak Dökümü

Liyakat-Sen Genel Başkanı Emir KAZAK, Bir dönem Eğitim Bir-Sen Pursaklar ilçe temsilciliği görevini yürüten ve istifa ederek Liyakat-Sen'e geçen yeni üyeyi sosyal medya hesabından bir açıklama
yaparak duyurdu.

İşte o açıklama:

Pursaklar İmam Hatip Lisesi Müdürü olan ve bir dönem de Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilciliği görevini yürütmüş olan İbrâhim ERDOĞAN Hocam ve Müdür yardımcısı İrfan IŞIK Hocamız Liyakat-Sen ailesini tercih ederek, sendikamıza olan güvenini ve desteklerini göstermişlerdir.
Kaptan ve mürettebatının hırsına ve kibrine yenik düşmüş uçak irtifasını kaybetmiş türbulansa girererek yolcularının hayatını tehlikeye sokmuştur. Kutlu bir yol için yola çıkan uçak maalesef kaptan ve mürettebatının sayesinde uğursuz bir yola saptırılmıştır.

Uçağın rotasının halen kutlu yol olduğunu düşünen reaktif düşünce sarmalı içerisindeki bihaber yolculara rağmen bu hayırsız yolculuğa daha fazla katlanamayan proaktif davranış sergileyen yolcular yanlışa
daha fazla seyirci kalmayarak uçağı terk etmeye başlamışlardır.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.