Eğitim-İş'ten Kınama

Eğitim-İş'ten Kınama

Eğitim-iş Charlie Hebdo’ya Yapılan Saldırıya Kınama mesajı yayınladı. Yapılan açıklama şöyle.

 Eğitim-iş'den yapılan açıklamada; Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo’ya teröristlerce yapılan saldırı tüm insanlığa ve onun değerlerine yapılmıştır. denildi.

Açıklamanın devamında;

"Yalnızca İslam ile ilgili değil tüm dinlerle ilgili dogmaları konu edinen bu dergiye yapılan saldırı sonucu hayatını kaybedenler yalnızca Fransa’nın değil tüm dünyanın kaybıdır.

Son yıllarda artan benzer terör saldırıları dünyaya egemen kılınmaya çalışılan aklın ne olduğunu net biçimde göstermektedir. Bu saldırı, yanı başında Suriye ve Irak'ın ateşini hisseden ülkemizin, benzer saldırılara ne denli açık olduğunu ve gerçek anlamda laik demokratik bir cumhuriyet olmanın özgürlükleri korumanın olmazsa olmazı olduğunu da ortaya koymuştur. Saldırı sonrasında hükümet yetkililerinin “ama” “fakat” içeren açıklamalarla olayı geçiştirmeye çalışması ülkemizdeki hakim zihniyeti ortaya koymaktadır.

Eğitim-İş olarak, Charlie Hebdo’ya düzenlenen saldırıyı ve saldırganları lanetliyoruz." denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.