Eğitim Sen’e LGBT Tepkisi  Sapık Öğretmenleri Okullarda İstemiyoruz

Eğitim Sen’e LGBT Tepkisi Sapık Öğretmenleri Okullarda İstemiyoruz

HÜDA PAR Eğitim İşleri Başkanlığı yayımladığı bir basın açıklamasıyla, Eğitim-Sen'in LGBTİ faaliyetlerine sert tepki gösterdi.

KESK'e bağlı Eğitim-Sen'in LGBTİ faaliyetleri içerisinde yer alması nedeniyle yazılı açıklama yayımlayan HÜDA PAR Eğitim İşleri Başkanlığı, halka çağrıda bulunup, ‘sapık öğretmenleri okullarda istemiyoruz' diyerek bu rezalete karşı güçlü bir tepki vermelerini istedi.

Sapkın fikirleri savunan her bir Eğitim-Sen'li öğretmenin bundan böyle öğrencileri cinsel sapıklığa özendiren potansiyel tehlike olarak görüleceğinin vurgulandığı açıklamada, Müslüman halkın, bu azgın topluluğa sessiz ve tepkisiz kalmaması gerektiğinin altı çizildi.

Eğitim-öğretim kurumlarında bilinçli olarak çocuklara ahlaksızlığın ve sapkınlığın aşılanmaya çalışıldığına dikkat çekilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Okullarda cinsel sapıklığı ve azgınlığı yaygınlaştırmak maksadıyla Eğitim-Sen adlı eğitim sendikasının aktif bir şekilde harekete geçtiği gözlemlenmektedir. Daha önce bazı şubelerinde sapkın LGBTİ komisyonları kuran KESK'e bağlı Eğitim-Sen'in, ortak hareket etmek amacıyla sapkın LGBTİ'lerle ittifak kurmuş olmasını ibretle izlemekteyiz. Bütün şubelerinde bu komisyonları kurmaya çalışan Eğitim-Sen, böylece sapıklığı daha aktif bir şekilde sahiplenmeye ve yaygınlaştırmaya karar vermiş olup, bu sapık ittifakın ilk hamlesi olarak da okul ve iş yerlerine sapkın gay ve lezbiyenlik gibi cinsi sapıklıkları tanıtacak afişler asmak kararını alarak işe başlamıştır. Almış oldukları bu kararla öğrencileri bu lanetli fiile teşvik edecek ve rezilliklerini yaygınlaştırmaya çalışacaklarından en ufak şüphemiz yoktur. Eğitim-öğretim kurumlarında ahlak ve erdem ile yoğrulmuş bir eğitim verilmesi yerine çocuklarımıza sapıklık ve rezaletin aşılanacağı aşikârdır.”

“Sapkın fikirleri savunan her bir Eğitim-Sen'li öğretmen bundan böyle potansiyel tehlike olarak görülecektir”

Eğitim-Sen'in yapmaya çalıştıklarıyla toplum için potansiyel bir tehlikeye dönüştüğünün vurgulandığı açıklamada, “Ahlaklı ve temiz bir nesil yetiştirmek isteyen milletimizin gözünde sapkın fikirleri savunan her bir Eğitim-Sen'li öğretmen bundan böyle öğrencilerimizi cinsel sapıklığa özendiren potansiyel tehlike olarak görülecektir. İnsanlığa ve Müslüman halkımıza karşı bu şeytani plan ve desiselerle savaş açanlara da bu mide bulandırıcı, çirkin ahlaksızlıktan vazgeçmeleri gerektiğini belirtmek isteriz. Müslüman halkın inancına ve değerlerine karşı başlattıkları bu savaşı kazanamayacaklardır.” denildi.

“Müslümanlar, bu azgın topluluğa sessiz ve tepkisiz kalmamalıdır”

Eğitim-Sen'e üye olan ahlaklı ve onurlu her bir bireyin sendika üyeliğini sonlandırmasının insani ve ahlaki bir tavır olacağının belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Vergilerimizle yaptırdığımız okullarda, milletin malı olan bütçeden maaş alanların eliyle çocuklarımızın sapıklaştırılmasına izin verilmemelidir. Lut kavminin sadece eşcinsel sapıkları değil, onlara sessiz ve tepkisiz kalanlarının da helak olduğunu bilen Müslümanlar, bu azgın topluluğa sessiz ve tepkisiz kalmamalıdır. Her şeyden önce, Eğitim-Sen adlı sendikayı, söz konusu sapıklarla birlikte icra etmeye yeltendikleri toplumu ifsad projesinden vazgeçmeye davet ediyoruz. Sendikanın, bu ifsad projesinden vazgeçmemesi durumunda Eğitim-Sen sendikasına üye olan ahlaklı ve onurlu her bir birey sendika üyeliğini sonlandırmakla insani ve ahlaki bir tavır sergilemelidir.”

“Sapık öğretmenleri okullarda istemiyoruz”

Müslüman halkın çocuklarına sahip çıkmaları adına söz konusu rezalete karşı güçlü bir tepki vermelerinin istendiği açıklamanın devamında, şu çağrıda bulunuldu:

 “Bunun yanı sıra başta Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Milli Eğitim Bakanı olmak üzere bütün idarecilere, duyarlı tüm eğitim kurumu ve sendika yöneticilerine, erdemli ve ahlaklı bir toplum oluşturmak ve böyle bir toplumda yaşamak isteyen herkese bu sapıklığı durdurmaları için çağrıda bulunuyoruz. Ayrıca Müslüman halkımıza da geleceğimizin teminatı olan çocuklarına sahip çıkmaları ‘sapık öğretmenleri okullarda istemiyoruz' feryadıyla bu rezalete karşı güçlü bir tepki vermeleri için çağrıda bulunuyoruz.”  (İLKHA)

HÜDA PAR Eğitim İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan basın açıklamasının tam metni:

BASINA VE KAMUOYUNA

“Ve biz her şeyden iki çift (erkek ve dişi) yarattık. Umulur ki düşünüp öğüt alırsınız.” (Zariyat-49)

Okullarda cinsel sapıklığı ve azgınlığı yaygınlaştırmak maksadıyla Eğitim-Sen adlı eğitim sendikasının aktif bir şekilde harekete geçtiği gözlemlenmektedir.

Daha önce bazı şubelerinde sapkın LGBTİ komisyonları kuran KESK'e bağlı Eğitim-Sen'in, ortak hareket etmek amacıyla sapkın LGBTİ'lerle ittifak kurmuş olmasını ibretle izlemekteyiz.

Bütün şubelerinde bu komisyonları kurmaya çalışan Eğitim Sen, böylece sapıklığı daha aktif bir şekilde sahiplenmeye ve yaygınlaştırmaya karar vermiş olup, bu sapık ittifakın ilk hamlesi olarak da okul ve iş yerlerine sapkın gay ve lezbiyenlik gibi cinsi sapkınlıkları tanıtacak afişler asmak kararı alarak işe başlamıştır.  

Almış oldukları bu kararla öğrencileri bu lanetli fiile teşvik edecek ve rezilliklerini yaygınlaştırmaya çalışacaklarından en ufak şüphemiz yoktur. Eğitim-öğretim kurumlarında ahlak ve erdem ile yoğrulmuş bir eğitim verilmesi yerine çocuklarımıza sapıklık ve rezaletin aşılanacağı bu tür faaliyetleri kabul etmek mümkün değildir.

Ahlaklı ve temiz bir nesil yetiştirmek isteyen milletimizin gözünde sapkın fikirleri savunan her bir Eğitim-Sen'li öğretmen bundan böyle öğrencilerimizi cinsel sapıklığa özendiren potansiyel bir tehlike olarak görülecektir.

İnsanlığa ve Müslüman halkımıza karşı bu şeytani plan ve desiselerle savaş açanlara da bu mide bulandırıcı, çirkin ahlaksızlıktan vazgeçmeleri gerektiğini belirtmek isteriz. Müslüman halkın inancına ve değerlerine karşı başlattıkları bu savaşı kazanamayacaklardır.

Vergilerimizle yaptırdığımız okullarda, milletin malı olan bütçeden maaş alanların eliyle çocuklarımızın sapıklaştırılmasına izin verilmemelidir. Lut kavminin sadece eşcinsel sapıkları değil, onlara sessiz ve tepkisiz kalanlarının da helak olduğunu bilen Müslümanlar, bu azgın topluluğa sessiz ve tepkisiz kalmamalıdır.

Her şeyden önce,  adı geçen sendikayı, söz konusu sapıklarla birlikte icra etmeye yeltendikleri toplumu ifsad projesinden vazgeçmeye davet ediyoruz. Sendikanın, bu ifsad projesinden vazgeçmemesi durumunda Eğitim Sen sendikasına üye olan ahlaklı ve onurlu her bir birey sendika üyeliğini sonlandırmakla insani ve ahlaki bir tavır sergilemelidir.

Bunun yanı sıra başta Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Milli Eğitim Bakanı olmak üzere bütün idarecilere, duyarlı tüm eğitim kurumu ve sendika yöneticilerine, erdemli ve ahlaklı bir toplum oluşturmak ve böyle bir toplumda yaşamak isteyen herkese bu sapıklığı durdurmaları için çağrıda bulunuyoruz.

Ayrıca Müslüman halkımıza da geleceğimizin teminatı olan çocuklarına sahip çıkmaları “sapık öğretmenleri okullarda istemiyoruz” feryadıyla bu rezalete karşı güçlü bir tepki vermeleri için çağrıda bulunuyoruz.

HÜDA PAR EĞİTİM İŞLERİ BAŞKANLIĞI

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.