GÖKEN GÜLSOY AES GENEL BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

GÖKEN GÜLSOY AES GENEL BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Anadolu Eğitim Sendikasında İlk Genel Başkan Adayı 50 Bin Üye Hedefiyle Adaylığını Açıkladı

     AES Osmaniye İl Başkanı Göken GÜLSOY yapılacak Olağan üstü genel kurulda Genel Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

 
GÜLSOY, yaptığı basın açıklamasında şöyle dedi:
 
    Siyasetten uzak sendikacılık anlayışı ile 2005 yılında öğretmenler odasında kurulan Anadolu Eğitim Sendikası çok zorlu süreçlerden geçerek bu günlere gelmiştir. 11. doğum gününü kutladığımız AES’in bugünlere gelmesinde emeği geçen genel başkanından her bir üyesine kadar herkese teşekkür ediyorum.
 
   Sendikalar kişiler, gruplar veya zümreler ile anılmamalıdır.  Siyasilerin değil eğitim çalışanlarının sendikası AES’in artık eğitim çalışanlarının yetkili sendikası olma zamanı gelmiştir.
 
   Yetkili sendika olmak için ilk hedef 50 bin üyedir. Nihai hedefimiz de 2020 - 2021 yıllarında uygulanacak olan toplu sözleşmenin 2019 yılındaki görüşmelerinde kamu çalışanları adına toplu sözleşme imzalayacak yetkili sendika olmaktır.
 
   Siyasetten uzak sendikacılık anlayışının,  tüm eğitim çalışanlarını temsil etmesi için yapılacak olan olağan üstü genel kurulda Genel Başkan adayı olma kararı almış bulunmaktayım.
 
   Bu kararı almam da en etkili olan durum ise demokratik bir anlayışa sahip olan sendikamızın yatay örgütlülük modelini savunuyor olmasıdır. Eminim ki gerçek bir demokrasi şöleni şeklinde geçecek olan olağanüstü genel kurulumuzun sendikamız ve eğitim çalışanları için yeni ve mutlu günlerin başlangıcı olacaktır.
 
 
Göken GÜLSOY
Anadolu Eğitim Sendikası
Genel Başkan Adayı

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.