İsmail Koncuk Siyasete Atılıyor. İşte Seçtiği Parti...

İsmail Koncuk Siyasete Atılıyor. İşte Seçtiği Parti...

Türk Eğitim-Sen ve Türkiye Kamu-Sen Eski Başkanı İsmail Koncuk Siyasete Atılıyor.

Referandum sürecinde MHP ile ters düşen Türkeğitimsen ve Kamu-Sen’in eski genel başkanı İsmail Koncuk ; MHP Genel merkezinin baskısı üzerine sendikacılığı bırakmıştı.

İsmail KONCUK , sendikacılıktan sonra siyasete soyundu.

İyi Parti Çankaya ilçe başkanlığına giderek partiye üye olan KONCUK’UN ; Nisan ayında yapılacak İyi parti kongresinde yönetime girmesi bekleniyor.

İsmail Koncuk Siyasete Atılıyor. İşte Seçtiği Parti...

İyi Parti Çankaya ilçe başkanlığından yapılan açıklama

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen eski Genel Başkanı, çalışma hayatının duayenlerinden, tüm çalışanların güçlü sesi, dava ve mücadele adamı Sn. İsmail KONCUK İYİ PartiÇankaya İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek, İYİ Parti’ye üye olmuştur.

Bugüne kadar, gerek mücadeleci ve ilkeli kişiliği ile çalışanların ve tüm halkımızın büyük teveccühünü kazanmış olan Sn. İsmail KONCUK, 2010 yılında da KPSS hırsızlığının üzerine giderek, alınteri hırsızlığını da ispat eden kişidir.

Gerek Türkiye ve Türk Milleti sevdası, gerekse çözülme sürecinde, iktidarın sözde “akil adam” olma teklifini de kabul etmeyen Sn. İsmail KONCUK’un İYİ Parti’mize üyeliğinden büyük memnuniyet duyuyoruz. Tüm İYİ Particamiasına, milletimize ve ülkemize hayırlı, uğurlu olsun.

İsmail Koncuk Siyasete Atılıyor. İşte Seçtiği Parti...

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.