İsmail Koncuk'tan Rehber Öğretmen Açıklaması

İsmail Koncuk'tan Rehber Öğretmen Açıklaması

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk son günlerde eğitim camiasında önemli konulara değinmeye devam ediyor.Son yaptığı açıklama ile rehber öğretmenlerin sorunlarına dikkat çekti.

İsmail Koncuk'un Açıklamaları MEB Özel Öğr.ve Reh. Gen. Müdürlüğünü rehber öğretmenler konusunda sendika ve ilgili derneklerin görüşlerine kulak vermeye davet ediyorum.Özel öğretim ve rehberlik Genel Müdürlüğünün görevi rehber öğretmenliğin daha etkin yapılmasını sağlamaktır, motivasyonu düşürmek değil.

Gördüğümüz kadarıyla özel öğr. ve reh. Genel Müdürlüğü ben bilirimci bir anlayışla hareket etmekte, talepleri hiç dikkate almamaktadır.Sn.İsmet Yılmaz, Özel Öğretim ve Rehberlik Genel Müdürlüğünün, okullarda rehberlik faaliyetini zayıflatacak çalışmasına müdahale etmelidir.

Hiç bir genel müdürlük keyfi çalışma hakkına sahip değildir, her çalışma, asıl işin daha verimli yapılmasını sağlamaya yönelik olmalıdır.Özel Öğretim ve Rehberlik Genel Müdürlüğünü uyarıyoruz, sorumluluklarınızı bilirek çalışınız, rehberlik hizmetini sulandırmayınız.  

Kamuajans.com

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.