Kocaeli’de İlk Defa Türk Eğitim Sen Üyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Oldu

Kocaeli’de İlk Defa Türk Eğitim Sen Üyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Oldu

Kocaeli bürokrasisinde bir ilk yaşandı. Kocaeli’de ilk defa Türk Eğitim Sen üyesi eğitimci İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Görevlendirmeyi ise MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt duyurdu. İşte detaylar…

Kocaeli’de bu zamana kadar yaşanmaya gelişmeler yaşanıyor. Bu zamana kadar ilçe milli eğitim müdürleri Eğitim Bir Sen’den atanıyordu. Kandıra’da ise bir ilk yaşandı. Türk Eğitin Sen üyesi olan Mustafa Kızmaz, Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atandı.

YUNUS EMRE KURT DUYURDU

Sosyal medya sayfasından paylaşım yapan MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, “Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne kıymetli hocamız, dostumuz, ülkü ocakları başkanlığı zamanımdan beri yanımızda olan İzmit RAM Müdürü Mustafa KIZMAZ Bey atanmıştır” ifadelerini kullandı.

SADECE İKİ BAKANLIKTA MİLLİ İBARESİ VARDIR

“Sadece İki Bakanlıkta Milli İbaresi vardır. Bunlar Milli Eğitim ve Milli Savunma Bakanlıklarıdır. Eğitimin gerçekten milli olması nesilleri milliyetçi yetiştirecek kadrolarla olacaktır. Bu sebeple başarılı olacağına canı yürekten inandığımız Mustafa Müdürümüze yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyorum”

Elif Çarman/Bugunkocaeli.com.tr

240153323-10159519039574116-77135981066524835-n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.