Latif Selvi'den Türk Eğitim-Sen Hakkında Sert Açıklamalar

Latif Selvi'den Türk Eğitim-Sen Hakkında Sert Açıklamalar

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Latif Selvi'den Sert Açıklamalar

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Latif Selvi, Türk Eğitim-Sen hakkında sert açıklamalar yaptı.

İşte o açıklamalar:

1.Sendikacılığın merkezine hizmeti değil, ideolojik takıntılarını koyan zevat bugünlerde yalan ve iftirayla itibar peşinde koşmaktadır.
2.Daima kin ve nefretten beslenenler, bölücü ve ayrıştırıcı dilleriyle sendikacılık yaptığını zannedenler, yetkileriyle beraber itibarlarını da kaybettiler, kaybetmeye de devam ediyorlar.
3.Tüm sicili kabadayılık, zorbalık ve saldırganlıktan ibaret olanlar, eğitim çalışanlarının yetkiyi ellerinden almasından ders almayanlar elbette küçülmek, erimek, buharlaşmak ve yok olmak zorundadır. Tarihin yasası budur.
4.Hiçbir sendikal üretimi olmayanlar başkalarına iftira atarak var olmaya çalışmaktadır. Eğitimcilerin gözünün içine bakarak yalan söyleyen, ağızlarından köpükler saçarak iftira atanlar, bütün kritik dönemlerde sıvıştılar. Milletle aynı safta durmayı öğrenemediler.
5.Geçmişte, yetkiyi soldan sağa alalım, diyerek bakan bagajlarında taşıdıkları formlarla bir yıl içinde 125 bin kişiyi üye kaydedenler, bütün üyelikler böyle yapılıyor sanabilirler. Himmetle büyüyenler azmin zaferini anlayamazlar.
6.Darbe heveslilerini sendikalarında ağırlayanlar, ayakkabı kutularıyla meydana inerek darbecilere payandalık edenler, 15 Temmuz gecesi sinsice bekleyenler, ülke sevgisinden, haktan ve hukuktan bahsedemez.  Ülkeyi sevmeyi tekelinde sananlar tüm sınavlardan ikmale kaldılar.
7. 2010 referandumunda eğitim çalışanlarına toplu sözleşme hakkını verecek yasa çıksın diye biz ter dökerken ‘hayırda hayır’ vardır kampanyasına katılarak toplu sözleşme yasasını veto edenler yasanın merhametiyle “burada oturamam” diyemeyenler sendikacılık dersi veremezler
8. Bu toplu sözleşme sürecinde eylem adıyla seremoni yapıp balon uçuranlar, Kamu İşveren Heyeti’ne cümle kurmak yerine konfederasyonumuza sataşanlar, basiretsiz muhterislerdir.
9. Sendikal geçmişleri boyunca hiçbir kazanım elde edemeyenlerin zaman içinde üye ve itibar kaybetmelerini Eğitim-Bir-Sen’e saldırarak tamir etmeye çalışması, örümceğin salyasıyla kendine yuva yapmasıdır. Örümceklerin barınağı yeryüzündeki en zayıf barınaktır bilesiniz.
10. 5. Dönem Toplu Sözleşme’ye imza atmadığımız ortadayken, karşı oy kullanıp 85 sayfa şerh düşmemize rağmen şerhimizi görmezden gelip yalan ve iftirayla sendikacılıklarına(!) suni teneffüs yaptırıyorlar.
11. Sizin gündeminiz hiçbir zaman ne eğitim oldu ne de sendikacılık. Sizin gündeminiz hep Eğitim-Bir-Sen oldu. Bu da bizim büyüklüğümüzün en büyük göstergesidir.
12. Eğitim-Bir-Sen dünün, bugünün ve yarının sendikasıdır. Bunu konjonktürel yaşayan, kritik dönemlerde yanlış pozisyon alan, bölücü dili ve kaba üslubuyla eğitim çalışanlarını töhmet altına alan  hiçbir kazanımı olmayan yalancı saldırganlar anlayamaz.
13. Tercihlerini beğenmediğiniz eğitim çalışanları; iddiaları, icraatı, sendikal saygınlıkları, üye sayılarıyla sendikaları olmaları gereken yere konumlandırmış, yetkiyi de ehil gördüğü ellere teslim etmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.