MEB'de Çalışan Öğretmen Dışındaki Personel de İdari İzinli Sayılmalıdır

MEB'de Çalışan Öğretmen Dışındaki Personel de İdari İzinli Sayılmalıdır

TÜRK EĞİTİM-SEN: ''MEB'de Çalışan Öğretmen Dışındaki Personel de İdari İzinli Sayılmalıdır''

Dünyada yaşanan Koronavirüs salgını nedeniyle ülkemizde bir dizi önlemler alınmış bulunmaktadır. bu çerçevede 16 Mart 2020 tarihi itibari ile ülkemiz genelindeki üniversiteler dahil üç hafta bütün eğitim kurumlarında eğitim ve öğretime iki hafta ara verilmesi kararlaştırılmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığı tüm öğretmenler ve okul idarecilerini idari izinli sayarken okul ve kurumlarda çalışan idari personel memur ve hizmetliler idari izinli sayılmamıştır. Ayrıca üniversitelerde de eğitime ara verilmiş ancak  üniversitelerdeki idari ve akademik personel idari izinli sayılmamıştır.

Anne ve babaların haklı izin taleplerinin göz ardı edilmemesi, mağduriyetlerinin giderilmesi için Türk Eğitim Sen olarak; Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde okul  ve kurumlarda  çalışan idari personel memur ve yardımcı hizmetler sınıfında  çalışanlar ile  üniversitelerdeki idari ve akademik personelin de idari izinli sayılması hususunda; Milli Eğitim Bakanlığı ve YÖK’e başvuruda bulunduk.

MEB’e yazdığımız yazı için tıklayınız

YÖK’e yazdığımız yazı için tıklayınız

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.