O Sendikanın Üyelerine Büyük İndirim

O Sendikanın Üyelerine Büyük İndirim

Memur-Sen Konfederasyonu üyelerine büyük bir hizmete imza atıyor.

 Memur-Sen Konfederasyonu ve bağlı sendikaların üyeleri ile birinci dereceden akrabalarına; akaryakıt, gıda, giyim, sağlık, seyahat, eğitim, interaktif iletişim gibi gündelik hayata dair birçok konuda indirim avantajı sağlayacak olan “Memur-Sen Avantaj İndirim Protokolü” imzalandı. Protokole imzayı Memur-Sen adına Genel Başkan Ahmet Gündoğdu ve AGMLAB-Araştırma Geliştirme Merkez Laboratuarı Bilişim Teknoloji A.Ş. yetkilileri attı.

Memur-Sen üyeleri ile birinci dereceden akrabalarına, üyelik bilgilerine bağlı olarak Memur-Sen Avantaj Portalına kayıt olmaları koşuluyla indirim ve avantaj sunacak olan firmalar, Memur-Sen'in onayı sonucu AGMLAB-Araştırma Geliştirme Merkez Laboratuarı Bilişim Teknoloji A.Ş. tarafından “Memur-Sen Avantaj İndirim Portalı”na eklenecek. Bu sayede “Memur-Sen Avantaj İndirim Portalı”nı mobil uygulama olarak akıllı telefonlarına indiren veya www.memursenavantaj.com web adresini ziyaret eden üyelerimiz sektörel bazda diledikleri indirime kendilerine en yakın noktadan başlamak üzere ulaşabilecekler. Proje kapsamında lokal bazda illerde teşkilatlarımızın yaptığı yerel anlaşmalar da AGMLAB Ar-Ge Merkez Lab. Bil. Tek. A.Ş. tarafından sisteme entegre edilebilecek.
 
Teknik alt yapı hazırlıklarında sona gelinen ve kısa süre içerisinde hayata geçmesi hedeflenen “Memur-Sen Avantaj Portalı”nın güncellemeleri süreklilik gösterecek ve internet servisiyle desteklenecek. Altyapı çalışmaları tamamlandığında sisteme bilgisayar ve mobil uygulamalardan ulaşılabilecek, üye işyerlerinin sağladığı indirimler ve avantajlar takip edilebilecek.

Protokole imza atan Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Memur-Sen'in üyelerine avantaj sağlayacak olan sistemin önemine dikkat çekerek, “Sistem sayesinde üyelerimiz büyük avantajlar elde edecek. Dileyen üyemiz internete girerek kendisine en yakın yerdeki ya da gideceği bir yerdeki herhangi bir indirimi ya da avantajı anında görebilecek. Teknolojik gelişmelere uygun olarak üretilmiş bir sistem söz konusu. Projenin şimdiden üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.