SAYIN AĞBAL, 96 BİN ÖĞRETMEN AÇIĞINDAN HABERDAR MISINIZ?

SAYIN AĞBAL, 96 BİN ÖĞRETMEN AÇIĞINDAN HABERDAR MISINIZ?

İSMAİL KONCUK: ''SAYIN AĞBAL, 96 BİN ÖĞRETMEN AÇIĞINDAN HABERDAR MISINIZ?''

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın Şubat ayında atama olmayacağını söylediğine ilişkin bir bilginin kendisine ulaştığını belirterek, “Sayın Naci Ağbal’dan cevap bekliyoruz; Şubat'ta öğretmen ataması var mı, yok mu? MEB Şubat'ta atama konusunda ağırlığını koymalı, meydanı Maliye Bakanlığına bırakmamalıdır.” dedi.

Koncuk yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Biz Şubat'ta 10 bin atamayı dahi az bulurken, Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın Şubat'ta kesinlikle atama olmayacağını söylediği bilgisi geldi. MEB Şubat'ta atama konusunda ağırlığını koymalı, meydanı Maliye Bakanlığına bırakmamalıdır. Sayın Yılmaz öğretmen ihtiyacı için bastırmalıdır. Sayın Naci Ağbal'dan cevap bekliyoruz, Şubat'ta öğretmen ataması var mı, yok mu? Bu konuda verdiğiniz farklı cevaplar size yakışmıyor Sayın Bakan. MEB'in Şubat'ta atama istediğini biliyoruz, anlaşılan bu konuda tek engel Sayın Naci Ağbal'dır. Tam 96 bin öğretmen açığından haberdar mısınız?”

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.