Siirt'te Yetkiyi   Eğitim Bir-Sen Aldı.

Siirt'te Yetkiyi Eğitim Bir-Sen Aldı.

- Eğitim Bir-Sen, Siirt'te faaliyet gösteren eğitim sendikaları arasında yapılan seçimde yeniden yetkili sendika seçildi.

 SİİRT (AA) - Eğitim Bir-Sen, Siirt'te faaliyet gösteren eğitim sendikaları arasında yapılan seçimde yeniden yetkili sendika seçildi.

Eğitim Bir-Sen Siirt Şube Başkanı Murat Şeker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Milli Eğitim, Siirt Üniversitesi ve Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda toplam 2 bin 500 üyeyle yeniden yetkili sendika seçildiklerini söyledi.
Sendikalarının 1992 yılında merhum Mehmet Akif İnan'ın öncülüğünde 15 eğitim çalışanıyla kurulduğunu anımsatan Şeker, şöyle konuştu:
"Hızla büyüyen ve büyümeye devam eden sendikamız, bugün Türkiye genelinde olduğu gibi ilimizde de üyelerinin verdiği güven ve destekle yeniden yetkili sendika oldu. Amacımız, bundan önce olduğu gibi önümüzdeki dönemde de kamu çalışanlarının en büyük sendikası olarak eğitim çalışanlarının hak ve menfaatlerini en iyi şekilde korumak ve geliştirmek olacaktır. Bu yetkinin yeniden alınmasında emeği geçen yönetim kurulu ve iş yeri temsilcileri başta olmak üzere tüm üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.
Şeker, yeniden aldıkları yetkiyi tüm eğitim çalışanlarının menfaatleri doğrultusunda kullanacaklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.