SINAV GÖREVİ TÜM ÖĞRETMENLERE VERİLMELİDİR.

SINAV GÖREVİ TÜM ÖĞRETMENLERE VERİLMELİDİR.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, okul öncesi, halk eğitimi ve çıraklık eğitimi öğretmenlerine sınav görevi verilmemesini sert bir dille eleştirdi.

Koncuk şunları kaydetti:
“ÖSYM'yi anlamak ne mümkün! Sayın Ömer Demir halk eğitim, çıraklık eğitim ve okul öncesi öğretmenlerine sınav görevi verilmediğini biliyor musunuz?
Sayın ÖSYM Başkanı siz bu öğretmenlere sınav görevi vermeyerek ne yaptığınızı zannediyorsunuz? Sebebiniz varsa açıklayın, biz de bilelim.
ÖSYM bu keyfi yönetim anlayışını bırakmalıdır. Burnundan kıl aldırmayan, ben bilirimci anlayışla bir kurum yönetilemez. ÖSYM'yi kınıyorum.
ÖSYM derhal düzenleme yaparak, ayrım yapmaksızın tüm kurum öğretmenlerine sınav görevi verileceğini açıklamalıdır. Öğretmenleri ayırmayın.
2010 yılında da kopya iddialarını ortaya attığımızda, aynı umursamaz tavır dönemin ÖSYM başkanı tarafından da ortaya konulmuştu. Değişen yok!”
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.