
TÜM İLLERDEKİ AÇIK NORMLAR İLAN EDİLMELİDİR
Türk Eğitim Sen Bakanlığa konu ile ilgili talepte bulundu
Öğretmenlerinin iller arası isteğe bağlı yer değişikliği dönemi başlamış olmasına rağmen iller bazında münhal kadroların tamamı duyuruya açılmayarak bu hususta kontenjan sınırlaması getirilmiştir. Bu durum iller arasında yer değişikliği yapmak isteyen öğretmenleri özellikle sınıf öğretmenlerini mağdur etmektedir.
Türk Eğitim-Sen olarak Bakanlığa gönderdiğimiz yazıyla, iller arası yer değişikliklerinde alanlara göre münhal kadroların tamamının duyuruya açılması ve il dışından gelmek isteyen öğretmenlere kontenjan ayrılması suretiyle mağduriyetlerin önlenmesi hususunda talepte bulunduk
Talep yazısını görmek için tıklayınız
Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.