Türk Eğitim-Sen'den ''İLKSAN Sonuçları'' Açıklaması

Türk Eğitim-Sen'den ''İLKSAN Sonuçları'' Açıklaması

Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı M. Yaşar ŞAHİNDOĞAN'dan ''İLKSAN Sonuçları'' Açıklaması

Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı M. Yaşar ŞAHİNDOĞAN, sosyal medya hesabı üzerinden İLKSAN ilçe temsilcisi seçim sonuçları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar:

BİRİLERİNE İLKSAN DERSİ...
19 Haziran Cumartesi İLKSAN ilçe temsilcisi seçimlerinde ou kullanarak demokratik iradesine sahip çıkan bütün eğitim çalışanlarına teşekkür ediyoruz.

Bilindiği üzere MEB’de Türk Eğitim Sen 190.919 üye sayısına EBS ise 393.834 üye sayısına sahiptir.

Bu kadar farka rağmen, seçilen İLKSAN ilçe temsilcilerinin dağılımına göre, kesinleşmiş delegeler itibariyle hali hazırda Türk Eğitim Sen 101 il delegesi, EBS ise 100 il delegesi çıkaracaktır. Ayrıca henüz kesinleşmeyen 7 il sonuçlarına göre de Türk Eğitim Sen’in delege çoğunluğunu artırarak İLKSAN’da emanetin emin ellerde olmaya devam edeceği görülmektedir.
Eğitim hizmet kolunda diğer 45 sendikadan daha fazla üyeye sahibiz diye caka satanların, bu sonuçlar üzerinden çıkaracağı ders çok açıktır:

Eğitim çalışanları, EBS markasına güvenmiyor! Aslında bunu kendileri de çok iyi biliyor ki, nitekim seçime sözde “Bağımsız” adaylarla girdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.