Van Eğitim Bir Sen yeni yönetim belli oldu. Mehmet Uca güven tazeledi

Van Eğitim Bir Sen yeni yönetim belli oldu. Mehmet Uca güven tazeledi

Van Eğitim Bir Sen yeni yönetim belli oldu. Mehmet Uca güven tazeledi

Eğitim-Bir-Sen Van 1 No’ lu Şube Olağan Genel Kurulu Edremit İlçesi Evliya Çelebi Turizm ve Uygulama Oteli Konferans Salonunda yapıldı.

Mehmet Ali Uca’nın tek liste ile girdiği seçimde, tüm oyları alan Mehmet Ali Uca yetkisini tazeledi. Genel kurulda divan başkanlığını Mahmut Gülaçar yaptı.

Şube Başkanı Mehmet Ali Uca’nın açılış konuşması ile başlayan genel kurul, protokol konuşmaları ile devam etti. Protokol konuşmalarında, Van Ak Parti Millet Vekili Osman Nuri Gülaçar, Edremit Belediyesi Başkanı İsmail Say, Saadet Partisi İl Başkanı Özay İlhan, Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen Eski Başkanı Osman Ayşin, Hak-İş Başkanı Fatih Akdeniz, Van SDİ Dönem Başkanı İsmail Hakkı Ekin, Ak Parti İl Başkan Yardımcıları Abdurrahman Çohaz ve Muğdat Günini birer konuşma yaptı.

79db0819-bf44-461b-8c17-02b2c4b94eb1.jpeg

Şube faaliyet raporu 1 No’lu Şube Başkan Yardımcısı Turgut Gönül tarafından okunurken, Şube Denetleme Raporu Denetleme Komisyonu Başkan Yardımcısı Abdülaziz Çeşit tarafından okundu. Protokol konuşması sürecinde; Mehmet Ali Uca önümüzdeki dönemle ilgili proje ve icraatlarını anlatan konuşmasını yaptı.

Seçim gündemi ile devam eden genel kurulda oylama işlemi saat 17:00’ de sone erdi. Seçim sonuçlarının açıklanması ile seçimi kazanan Şube Başkanı Mehmet Ali Uca, bizleri oylarıyla destekleyen delegelerimize, kongremize uzaktan yakından katılarak bizleri yalnız bırakmayan siz değerli dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Yenilenen büyük ekibimizle birlikte daha hızlı koşmaya devam edeceğiz. Eğitim-Bir-Sen ailemizi daha da büyüteceğiz, projelerimize hız kesmeden devam edeceğiz, diyerek sözlerini noktaladı.

Seçim sonuçlarına göre yönetim kurulu şu şekilde oluştu;

Şube Yönetim Kurulu (ASİL)
Şube Başkanı :Mehmet Ali UCA
Şube Sekreteri Başkan Vekili :Şahin ÖZEL
Bş.Yrd.(Teskilatlanma) :Harun YEŞİLOVA
Bş.Yrd.(Mali İşler) :Sabahattin ARVAS
Bş.Yrd.(Basın ve İletişim) :Barış ÜLGEN
Bş.Yrd.(Hukuk/Toplu Söz.) :Turgut GÖNÜL
Bş.Yrd.(Eğitim/Sosyal İşl.) :Erman ADANAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.