Ya Devlet Adamı Gibi Davranın ya da Ayrılın Mertçe Sendikacılık Yapın !

Ya Devlet Adamı Gibi Davranın ya da Ayrılın Mertçe Sendikacılık Yapın !

Kamu-Sen İl Başkanı Remzi ÖZMEN’den sendikacılık yapan şube müdürlerine sert uyarı “ Ya Devlet Adamı Gibi Davranın ya da Ayrılın Mertçe Sendikacılık Yapın ! ''

Hepimiz biliyoruz ki yıllardır milli eğitimde liyakat esaslı değil benim adamım merkezli bir yapılanma söz konusudur. Haliyle bu da Milli Egitimin birçok biriminde atama adaletsizliğine neden olmuştur. Bu anlamda en çokta tartışılan Şube müdürlüğü atamalarıdır. Çünkü sınav esas alınmadı, ya mülakat yolsuzluğu yapıldı ya da İlçe müdürleri bir sendikanın önerileri doğrultusunda kim önerildiyse koltukları onlara teslim ettiler. Haliyle bu bir diyet borcu dogurmuş olmalı ki özellikle görevlendirilen şube müdürlerı önceki yıllarda olduğu gibi sendika ilçe temsilcileriyle okul okul dolaşıp üye çalışmalarına katıldıklarını görüyoruz. Uyarıyoruz ve diyoruz ki; bu koltukları hoyratça kullananlar unutmayın ki devlet unutmaz. Yapılan her şey hafızalarda kayıtlıdır. Gün gelir şimdi geçmişte hata yaptık itirafında bulunan birçok şube müdürü gibi sizde pişmanlık duyacaksınız, ancak iş işten geçer.

 İsimleri şimdilik bizde saklı olan şube müdürü sıfatlı bu zevat ve sizi o koltuklara tetikçi olarak getiren ilçe müdürleri size son ihtarımızdır. Ya devlet adamı gibi davranın ya da ayrılın mertçe sendikacılık yapın!..

Remzi ÖZMEN

Kamu-Sen İstanbul İl Başkanı 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.