Sultangazi'de okula giderken kamyonun altında kalan ilkokul öğrencisi hayatını kaybetti

Sultangazi'de okula giderken kamyonun altında kalan ilkokul öğrencisi hayatını kaybetti

Sultangazi'de, okula giderken kamyonun altında kalan 9 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Mahalleli "Okul önünde hiçbir tedbir yok. İki tane kasis var sadece" dedi.

Sultangazi'de, kamyonun altında kalan 9 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Kaza anını anlatan mahalle sakinlerinden Davut Polat, "Okul önünde hiçbir tedbir yok. 2 bin 400 çocuk var bu okulda. İki tane kasis var sadece" dedi.

Kaza, saat 08.15 sıralarında İsmetpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Annesiyle birlikte 106 sokakta yaşayan Suriye uyruklu Yazan Afura (9), evlerinin karşısında bulunan Fevzi Kutlu Kalkancı İlkokulu'na gitmek için evden çıktı. Bu sırada sokakta giden Uğur Çekiç yönetimindeki 34 BVM 636 plakalı kamyonu fark eden çocuk, beklemeye başladı. Kamyonun bir anda durması üzerine karşıya geçmek için yürümeye başlayan küçük çocuk, kamyon sürücüsünün hareket etmesi üzerine kamyonun altında kaldı. Kamyonun altında kalan küçük çocuğun üzerinden geçen kamyon sürücüsü, çevredeki velilerin uyarısı üzerine durdu. Büyük bir panik ve korku yaşayan şoför Uğur Çekici, kamyonun altında kalan küçük Afura'yı gördüğünde şoka girdi. Küçük çocuğu kamyonun altından çıkaran Çekici, yolda durdurduğu bir araçla yakınlarda bulunan özel bir hastaneye götürdü. Küçük çocuğun olay sırasında hayatını kaybettiği öğrenildi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, şerit çekerek güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekipleri kaza yerinde bir süre araştırma yaptı. Kamyon sürücüsü Uğur Çekici, polis tarafından gözaltına alındı. Öte yandan, olaydan haberdar olan Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi de kaza yerine gelerek ekiplerden ve okul yönetiminden bilgi aldı. 

Kaza anını anlatan mahalle sakinlerinden Davut Polat, "Okul önünde hiçbir tedbir yok. 2 bin 400 çocuk var bu okulda. İki tane kasis var sadece" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.