2021 Ek Atama Olacak mı? Öğretmen atamaları gelişmeleri

2021 Ek Atama Olacak mı? Öğretmen atamaları gelişmeleri

Atama bekleyen öğretmenler merak edior. MEB ek atama yapacak mı?

2021 yılı öğretmen atamaları süreci geçtiğimiz ay açıklanan 20 bin öğretmen ataması takvimi ile belli oldu. Atama bekleyen öğretmenlerin talebi 60 bin idi fakat açıklanan sayısı beklentilerin çok çok altında kaldı. Haliyle bu durum ek atama taleplerine dayanak oldu.

EK ATAMA YAPILACAK MI?
Mebpersonel.com olarak bu konuda tahminimizi açıklıyoruz. MEB son yıllarda ortalama toplamda 40 bin öğretmen ataması yapmaktadır. 20 bin öğretmen ataması açıklandı. Dolayısıyla ortalama değerlere bakılacak olursa, ek atama kaçınılmaz. Ek atama için MEB'in de birtakım çalışmalar yürüttüğü bilgisini alıyoruz. Zira geçen hafta Bakan Ziya Selçuk atama bekleyen öğretmenlerle Kahramanmaraş'ta bir görüşme gerçekleştirdi ve bu görüşmede Bakan Ziya Selçuk'un verdiği cevap atama bekleyen öğretmenleri umutlandırdı.

Bugün de Bakan Ziya Selçuk akşam canlı yayına çıkacak. Açık ve Net programının canlı yayın konuğu olacak Bakan Ziya Selçuk'a ek atama talepleri de mutlaka sorulacaktır. Mebpersonel.com editöryel ekibi olarak bizler de yayını takip edeceğiz ve ek atama müjdesi veya açıklaması gelir gelmez bunu haberimiz görüntüleyebileceksiniz.

MEBPERSONEL.COM / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.