Ali Yalçın Ek 40 Bin Öğretmen Ataması Talebini, Erdoğan'a İletti  mi?

Ali Yalçın Ek 40 Bin Öğretmen Ataması Talebini, Erdoğan'a İletti mi?

Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın Ek 40 Bin Öğretmen Ataması Talebini, Erdoğan'a İletti mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile toplu sözleşme öncesi görüşme yapan Ali Yalçın, öğretmenlere ek 40 bin atama konusunda açık destek vermişti. Bugün görüşmede ek 40 bin öğretmen ataması talebinin de Sn Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletildiği bilgisi sosyal medyada belirtiliyor.

Kamu Görevlileri Sendikaları Heyet Başkanı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret eden Ali Yalçın, Beştepe'de gerçekleştirilen görüşmede çalışma hayatının sorunlarını, kamu görevlilerinin beklentilerini, kamu görevlileri ve memur emeklilerinin durumunu aktardı.

Mutabakatsızlıkla sonuçlanan 5. Dönem Toplu Sözleşme sonrası oluşan ekonomik duruma, enflasyon rakamlarına, salgının getirdiği şartlara dikkat çeken Yalçın, 6. Dönem Toplu Sözleşme'de beklentilerin karşılanması gerektiğine vurgu yaptı.

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, görüşmede memur ve memur emeklilerinin alım gücünün yükseltilmesi gerektiğini belirterek kamuda çözülmesi gereken sorunlar için Toplu Sözleşme'nin bir fırsat olarak görülmesini arzuladıklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.