Sözleşmeli Öğretmenlerin Eş Durumu Atamaları İçin MEB'e Yazı

Sözleşmeli Öğretmenlerin Eş Durumu Atamaları İçin MEB'e Yazı

Eğitim-Sen, Sözleşmeli Öğretmenlerin Eş Durumu Özrüne Bağlı Yer Değiştirmeleri İçin Milli Eğitim Bakanlığı’na Yazı Yazdı.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğüne

Bazı internet sitemlerinde, Genel Müdürlüğünüzce 66 il valiliğine bir Genelge gönderildiği, Genelgeyle her ikisi de sözleşmeli öğretmen olarak görev yapanlara eş durumu özrüne dayalı yer değiştirme olanağı tanındığı belirtilmektedir. Buna göre; 31 Ekim 2017 tarihi itibari ile atandıkları ilde bir yıllık çalışma süresini dolduran sözleşmeli öğretmenler sözleşmeli öğretmen olan eşinin çalıştığı ile eş durumundan atanmak için görev yaptığı yerin il milli eğitim müdürlüğüne dilekçe ile başvuruda bulunabilecek, il milli eğitim müdürlüklerine 25.10.2017 tarihine kadar dilekçe ile başvuru yapıldıktan sonra bu dilekçeler 27.10.2017 tarihine kadar il milli eğitim müdürlükleri tarafından Milli Eğitim Bakanlığına gönderilecek, sözleşmeli öğretmenlerin eş durumu atama başvurusu sonrasında MEB tarafından yapılacak olan değerlendirme sonucu sözleşmeli olarak çalışan öğretmenlerin aile birliği sağlanacaktır.

Sözleşmeli Öğretmenlerin Eş Durumu Atamaları İçin MEB'e Yazı

EĞİTİM-SEN

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.