Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeniden Yönetici Atamalarında Neyi Saklamaya Çalışıyor?

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeniden Yönetici Atamalarında Neyi Saklamaya Çalışıyor?

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeniden Yönetici Atamalarında Neyi Saklamaya Çalışıyor?

Yeniden yönetici atamaları kapsamında Mebpersonel.com sitemizde 2022 MEB Müdür, Müdür Yardımcısı EK-2 Sonuçlarını Açıklayan İller haberimizde güncel olarak sonuçları açıklayan İl Müdürlüklerini anlık olarak takip edip yayınlamaktayız.

İstanbul ,İzmir gibi yönetici adaylarının en çok olduğu illerde il milli eğitim müdürlükleri tarafından açıklanan ek-2 sonuçları toplu liste olarak yayınlanırken Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ise sonuçları toplu olarak yayınlamayıp sorgulama şeklinde yayınladı.

Mebpersonel.com olarak 10-16 Mayıs arasında yapılacak itirazların daha sağlıklı olması açısında 81 İl Müdürlüğünün listeleri toplu şekilde açıklaması gerektiğimi düşünüyoruz

İstanbul ,İzmir gibi iller toplu liste yayınlarken Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü neden sonuçları toplu olarak yayınlamamaktadır.

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü sonuçları toplu olarak yayınlamayıp neyi gizlemek istiyor?

Bu konuda akıllarda farklı düşünceler kalmaması adına Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü sonuçları toplu olarak yayınlamalıdır .

Burada en büyük görev ise MEB Personel Genel Müdürlüğüne düştüğünü MEB Personel Genel Müdürlüğü Yeniden Yönetici Atamalarında Koordinasyonu Sağlayamıyor. haberimizde dile getirmiştik.

MEB Personel İnstagrama katılıp konu ile ilgili en güncel ve hızlı gelişmelerden haberdar olabilirsiniz Ve sohbet bölümünde sorularınızı sorabilirsiniz.

MEB PERSONEL İnstagram KANALI İÇİN: TIKLAYINIZ

screenshot-8-001.png

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

6 Yorum