MEB'den Uzman Öğretmenlik Başvuru Belgeleri İçin Yeni Açıklama

MEB'den Uzman Öğretmenlik Başvuru Belgeleri İçin Yeni Açıklama

MEB'den Uzman Öğretmenlik Başvuru Belgeleri İçin Yeni Açıklama

Bilindiği üzere Uzman öğretmenlik eğitim programları başvuruları bugün itibari ile MEBBİS sistemi üzerinden alınmaya başladı.

MEBBİS Uzman Öğretmenlik Başvuru Sayfasında yapılan duyuruda , başvuru için gerekli belgeleri sistemde olanların tespit edilip otomatik olarak kayıt edileceği ve bir belge yüklemeden başvuru yapacakları açıklandı.

İşte o duyuru

Uzman Öğretmenlik/Başöğretmenlik sınav başvurusu için Mesleki Gelişim Çalışmalarına ait belgelerin MEBBİS ekranlarına yüklenmesi ile ilgili olarak; Uzman Öğretmenlik/Başöğretmenlik Mesleki Gelişim Çalışmaları Tablolarında istenilen belgelerden Millî Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemlerinde mevcut olan belgeler otomatik olarak tespit edilecektir. En az iki adet Mesleki Gelişim Çalışması tespit edilen adaylar 07 Temmuz 2022 - 03 Ekim 2022 tarihleri arasında herhangi bir belge yüklemeden başvurularını yapabileceklerdir.

MEB Personel İnstagrama katılıp konu ile ilgili en güncel ve hızlı gelişmelerden haberdar olabilirsiniz Ve sohbet bölümünde sorularınızı sorabilirsiniz.

MEB PERSONEL İnstagram KANALI İÇİN: TIKLAYINIZ

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.