Özür Grubu Atamalarından İl-İlçe Emri Uygulanacak mı ?

Özür Grubu Atamalarından İl-İlçe Emri Uygulanacak mı ?

Özür grubu atamalarından il-ilçe emri uygulanacak mı ? Detaylar haberimizde.. mebpersonel.com

Öğretmenlerin, 2020 Yarı Yıl Dönemi Kadrolu Öğretmenlerin Aile Birliği, Sağlık, Can Güvenliği Mazeretleri Ve Engellilik Durumu İle Diğer Nedenlere Bağlı Yer Değiştirme işlemleri  17 Ocak Atama işlemlerinin yapılmasıyla birlikte son buldu.

Sonuçlar için tıklayın.

Ancak özür grubu atamalarında yansıtılan boş kontenjanlar öğretmenler tarafından yetersiz bulunmuştu ve sonuç olarak bir çok öğretmenin yapılan özür grubu atamalarından kontenjan yetersizliğinden yerleştirilemediği haberleri gelmeye başladı .

Yerleşemeyen öğretmenler şimdi ki süreçte milli eğitim bakanlığı yetkililerinden il – ilçe emrine atama talep etmektedir. Yani öğretmen özür grubundan atanmak istediği il veya ilçe milli eğitim müdürlüğü emrine atanıp oradan da boş olan okullara yerleştirilmeyi talep etmektedir.

Bu konuyla ilgili henüz Milli Eğitim Bakanlığından herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak gelen haberlere göre il ilçe emri konusunun 1 hafta içinde netleşeceği yöndedir. Konuyla ilgili resmi açıklamalar yapıldığı andan itibaren sitemizde siz değerli okuyucularımızla paylaşacağız.



 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.