EKYS Ne Zaman Yapılacak?

EKYS Ne Zaman Yapılacak?

2022 EKYS Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme sınavı EKYS 2022 Ne Zaman Yapılacak? MEB'de ilk defa yönetici olmak isteyenler için yapılan EKYS sınavı ÖSYM tarafından yapılmaktadır. EKYS Sınavına giren yönetici adayları önceki yıllarda olduğu gibi öncelikle 60 baraj puanını geçmek zorunda ve devamında ilk yönetici atamalarından sonra boş kalan yönetici kadrolarına yapılacak olan mülakatlar sonrası atamaları yapılmaktadır.

2022 EKYS Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

Ösym tarafından yapılan EKYS sınavı 2020 ve 2021 yıllarında Mart ayı içerisinde yapılmıştı .2020 EKYS Sınavın da büyük bir ihtimalle geçmiş yıllarda olduğu gibi Mart ayı içerisinde yapılması bekleniyor. ÖSYM 2022 Sınav takviminde 2022 EKSY Sınavı ne zaman sorusu cevap bulacaktır.

2022 EKYS Sınavı için şimdiden hazırlanmaya başlayan yönetici adayları 2022 EKYS'ye dair tüm ayrıntıları mebpersonel.com sitemizde bulabileceksiniz.

EKYS dair MEB Personel Telegram kanalına katılıp konu ile ilgili en güncel ve hızlı gelişmelerden haberdar olabilirsiniz Ve sohbet bölümünde sorularınızı sorabilirsiniz.

MEB PERSONEL TELEGRAM KANALI İÇİN: https://t.me/MebPersonel

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.