İdareciliğe Yeniden Başvuru Yapanlar İlk Defa Atamalara Başvuru Yapamayacak

İdareciliğe Yeniden Başvuru Yapanlar İlk Defa Atamalara Başvuru Yapamayacak

EKYS Sınaınva Girip Puan Alan İdarecilerden Bulunduğu veya farklı bir okula Ek 1 İle Yeniden Başvuru Yapanlar Sınav Puanıyla İdareciliğe Başvuru Yapamayacak

EKYS Sınaınva Girip Puan Alan İdarecilerden Bulunduğu veya farklı bir okula Ek 1 İle Yeniden Başvuru Yapanlar Sınav Puanıyla İdareciliğe Başvuru Yapamayacaklrdır.

Yönetiicliğe Yeniden Görevlendirme Klavuzu C Maddesi 1. Fıkrası gereği  idareciliğe yeniden başvuru yapan yani Ek1 değerlendrme formuyla kndi okuluna ya da başka bir okula başvuru yapanlar idareciler, İlk defa atamaya yani sınav puanyla atanmaya başvuru yapamayacaklar. 

Yani Ek 1 puanı düşük olduğu için sınava girip yüksek puan almayı düşünüp sınavla bir yere atanaırım atanamazsam da en kötü idareciliğe ek 1 ile yeniden başvurumu da yaparım şeklinde düşünenler için bu düşüncelerinin boşa olduğu ortaya çıktı. 

Çalışıp sınavdan yüksek puan alan mevcut idarecilerin hayalleri böylelikle suya düşöüş oldu. Ya sınav puanlaıyla idareciliğe başvuru yapma riski alacaklar ya da mevcut ya da farklı okulalra ek 1 puanıyla idareci olarak atanacaklar. ikinci bir seçenekleri bulunmamaktadır.

Ancak ek1 ile müdür yardımcılığı görevini uzatıp 3 yıl geçerli olan bu puanını 2 yıl sonra müdürlüğe başvuruda kullanabilip kullanamayacağı konusunda ise net bir ifade yok.

Başvuruların yarın son günü.

Başvuru yapacak adayların bu durumu dikkate alması gerekmektedir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.