İlçe Milli Eğitim Müdürü Ataması Yapıldı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ataması Yapıldı

Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne beklenen atama yapıldı.

Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde nöbet değişimi yaşandı. Mevcut ilçe milli eğitim müdürü Ahmet Üçüncü’nün İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesine uzman eğitimci olarak atanması sonucu boşalan Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Pelitli Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu yöneticilerinden Ercan Usta getirildi.

Uzun yıllardır Milli Eğitim Bakanlığının bir çok projesininin tasarlanıp yürütülmesinde ve Bakanlık Komisyonlarında aktif görevlerde imzası bulunan Trabzon Dernekpazarı nüfusuna kayıtlı Ercan Usta, Milli Eğitim Bakanlığının mesleki gelişime yönelik kitaplarının yazarları arasında yer alıyor.

Ayrıca son yıllarda bakanlığın genel politikalarının alan tanıtımlarını yapan önemli yüzleri arasında yer alıyor. Paradigmal Değişim, Eğitimde inovasyon, Sorun Çözme Becerileri, yönetimde liderlik gibi eğitimin son yıllardaki önemli konu başlıklarında çalışmaları bulunuyor. 23 yıldır eğitim camiasında olan tecrübeli eğitimci, evli ve iki çocuk babasıdır.

haber61

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.