MEB'de İlçe Milli Eğitim Müdürü Ataması Yapıldı

MEB'de İlçe Milli Eğitim Müdürü Ataması Yapıldı

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Görev Değişimi.

İstanbul'un ilçelerinde görev değişimi devam ediyor. Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir'in yerine Miraç Sünnetci getirildi.

08.07.2020 tarihi itibariyle Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlaya Miraç Sünnetci, göreve başlama mesajı olarak şu metni paylaştı:

Sultangazi   İlçesinde  görev yapan değerli yönetici ve öğretmen arkadaşlarım:

      08.07 .2020 tarihi itibari ile   Sultangazi  İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladım.

      İstanbul'umuzun    güzel  bir ilçesi  olan Sultangazi'de İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapacak olmanın gurur ve heyecanı içerisindeyim.Görev yapacağım  sürece Adalet , hak ve hukuku  üstünlüğünü gözetecek  bir meslektaşınız olarak hizmet aşkıyla çalışacağım.

      Tüm kurumlarımızda; sevgi, saygı, barış, hoşgörü ve karşılıklı anlayış içerisinde, ortak akılla hareket etmek suretiyle, ilçemizde eğitim öğretimi daha üst seviyelere birlikte taşıyacağımıza inanıyorum.

      En değerli varlıklarını bize emanet eden değerli velilerimiz;

      Çocuklarınızın emin ellerde olduğunu belirtmek istiyorum. Bizlerin görevi onları en iyi şekilde geleceğe hazırlamaktır. Bizlere destek olmanız gücümüzü arttıracak ve başarıya ulaşmamızı kolaylaştıracaktır. Okullarımızın sizlerin desteğine ve işbirliğine her zaman ihtiyacı vardır.

      Geleceğimizin teminatı olan sevgili öğrenciler;

      Ülkemizin geleceği sizlerin elleriyle şekillenecektir. İstedikten sonra başaramayacağınız hiçbir şey yoktur. Tüm başarıların temelinde; Anne ve babalarınıza, öğretmenlerinize ve büyüklerinize saygıda; küçüklerinize sevgide kusur etmemek olduğunu unutmayınız.

      Yolumuz ilim yolu; dilimiz sevgi dolu!  Gayemiz aziz millete hizmettir. Rabbim bizlere hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. İlçemizde bugüne kadar hizmet etmiş olan;İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize başta İbrahim DEMİR beye ve ilçe şube müdürlerimize  teşekkür ederim.

MEB'de İlçe Milli Eğitim Müdürü Ataması Yapıldı

MİRAÇ SÜNNETCİ KİMDİR?

1969 yılında Gümüşhane´de doğdu. ilk ve ortaöğretimini Almanya´da, lise eğitimini İstanbul´da tamamladı. 1994 yılında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim  Fakültesinden mezun oldu. Yüksek Lisans Eğitimini 2019 yılında İstinye  Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü  İşletme Yönetimi Bölümünde yapan Miraç SÜNNETCİ İyi derecede Almanca ,Fransızca ve orta düzey İngilizce Bilmektedir.Bağcılar İlçesinde  20 Yıla Yakın   bir süre içerisinde  7 yıl öğretmenlik ve   13 yıl okul yöneticiliği (Müd yrd,Müdür Baş Yrd.Okul müdürlüğü yaptıktan sonra   2015 yılında atandığı Beşiktaş Hamiyet Gerçek İlkokulu Müdürü olarak çalışmıştır.İl ve ilçe muhakkikliği görevleri ,Özel öğretim kurumları denetleme açma ve kapama iş ve  işlemlerinde ilçe ihale komisyonların tamamında İlçe komisyon başkanlıkları yapmış ve aynı zamanda Beşiktaş İlçesi 33. Eğitim Bölgesi Koordinatör müdürlüğü görevini de  yürütmüş 08.07.2020 Tarihinde Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü  olarak ilçemizde göreve başlamıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.