MEB Müdür Yardımcılığı atamaları hemen yapılmalı.

MEB Müdür Yardımcılığı atamaları hemen yapılmalı.

Milli Eğitim Bakanlığı, Müdür Yardımcılığı sınav puanlarına göre atamaları hemen yapmalıdır.

Eğitim İş tarafından MEB Müdür yardımcılığı sınavı  konularından Atatürk İlke Ve  inkalapları Tarihi  konusunda soru sorulmaması üzerine açılan davada mahkeme müdür yardımcılığı sınav konuları arasında Atatürk İlke ve İnkilap Tarihi konusunda soru sorulması gerektiği yönünde karar vererek yürütmeyi durdurma kararı vermişti . Bu karardan sonrada MEB yayınladığı atama takvimini durdurarak puana göre atamalarında durdurdugunu açıklayıp karara itiraz ettiklerini ve karar sonrası gerekli açıklamaının yapılacağını ifade etmişti.

MEB tarafından şu an kadar bu konuda en net açıklama geçtiğimiz günlerde MEB Müsteşarı YUSUF TEKİN tarafından twitter adresi üzerinden gelmişti. Tekin özetle  bu konuda mağduriyet oluşmaycağı ve adayların rahat olmaları yönünde  açıklamalarda bulunmuştu.

Müdür yardımcılığı konusunda twitter adresi üzerindne bir anket  oluşturan  Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk anket sonuçlarını açıklarken bu konuda ankete katılanların yüzde 91'inin sınav puana göre atama yapması gerektiği ve bundan sonra yargı kararına göre değişikliğin yapılması gerektiği yönünde oy kullandığını açıkladı.

www.mebpersonel.com / ÖZEL HABER

İşte bu konuda ki açıklamalar

Ankette %91 sınav puanına göre atamalar yapılsın, yönetmelik yargı kararına göre değişsin, dedi.Aklın yolu birdir.






Müdür yardıcımlığı  sınavına giren ve bu konuda ki gelişmleri büyük merakla bekleyen adaylar  gelişmeleri mebpersonel.com sitemizde takip edebilirsiniz.




HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.