MEB Yönetici Atama Sonuçlarını Eline Yüzüne Bulaştırarak Sonlandırdı.

MEB Yönetici Atama Sonuçlarını Eline Yüzüne Bulaştırarak Sonlandırdı.

Ve Nihayet 81 İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yönetici Atama Sonuçlarını ilan Etti...

2021 MEB Yeniden Yönetici Atama süreci son buldu. Bu atama sürecinde MEB Personel Genel Müdürü Ömer İnan başta olmak üzere MEB Personel Genel Müdürlüğü Yönetici Atama Daire Başkanı Aykut BAL süreci yönetemedi.

Öncelikle başvuru sürecinde puanlama noktasında iller arasında çok farklı uygulamalar oldu .

Koordinasyonu sağlayamadılar bazı iller bazı belgelere puan verirken bazı iller vermedi bir koordinasyon sağlamadığı için farklı farklı uygulamalar oldu.

Yönetici atama sonuçları için yayınlanan atama takvimine uyulmadı ve bu noktada çok farklı iddialar ortaya atıldı.

İLKSAN seçimlerinden ötürü geç açıklandığı , sistemi özelikle bakanlığın açmadığı gibi bir çok farklı konu gündeme geldi sonuç olarak binlerce yönetici bilgisayar başında günlerce bekletildi ve bir açıklama yapılamadı.

81 İl Müdürlüğünün sonuçları açıklaması ile birlikte sonuçlara baktığımızda bazı illerin liste halinde sonuçları yayınladığı bazı illerin ise sorgulama şeklinde yayınladığı bir birliktelik olmadan her il kafasına göre istediği şekilde sonuçları açıkladığı görülmekte bu uygulama çok tepkilere yol açtı.

Bu işin başında olan ve sorumlu olan Genel Müdürlük bir talimat ile bu birlikteliği sağlamak adına hiç bir adım atmadı ve sonuçlar dediğimiz gibi farklı farklı şekilde açıklandı.

Sonuç olarak MEB personel genel müdürlüğü yönetici atama sürecini iller arasından koordinasyonu sağlayamadı ve bundan ötürü iller arasında çık farklı uygulamalar oldu bu süreci yönetmedi bir belirsizlik ortamı yaratıldı.

Umarız bundan sonraki süreçte bu tür sıkıntıların meydana gelmemesi için yetkililer daha dikkatli olur.

Mebpesonel.com olarak yönetici atama sürecine dair tespitlerimiz noktasında Bakanlık Yetkililerin bir itirazı var ise konuya dair itirazlarını iletmeleri halinde sitemizde yer vereceğiz.

Siz değerli okuyucularımıza da son olarak sizce MEB, Yönetici Atama sürecini nasıl yönetti yorumlarınızı bekliyoruz….

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.