MEB'de Nabi AVCI ve Yusuf TEKİN Farkı

MEB'de Nabi AVCI ve Yusuf TEKİN Farkı

MEB'de Nabi AVCI ve Yusuf TEKİN Farkı

 İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü Ekibine Teşekkürler.. Bilindiği gibi özür grubu atama takvimine göre tercih başvuruları bugün başlıyordu. İnsan kaynakları genel müdürlüğü yoğun çalışmalar neticesinde öğretmenleri düşünerek atama takviminden önce özür grubu tercih kontenjanlarını dün gece 02.00 saatlerinde açıkladılar. Sayın Nabi Avcı ve Sayın Yusuf TEKİN'in bu konudaki hassasiyetlerini ve direktiflerini aksatmadan yerine getiren başta insan kaynakları genel müdürü Sayın Hamza AYDOĞDU ve ekibini tebrik ediyoruz. Hiç bir öğretmen adayının mağdur olmaması kontenjanları tercih başvurularından önce yayınlanmasını sağlamak için gece saatlerine kadar çalışan insan kaynakları bu neticede üstün başarılarını birkez daha gözler önüne sermiş oldu. 

Bilindiği gibi Milli Eğitim Bakanlığı son zamanlarda oldukça önemli ve stratejik gelişmelere imza atmış, böylece hem bakanlık personelii vemde diğer kurumlar arasında çok verimli, uyumlu bir çalışma performansı görülmüştür. Hatırlanacağı üzere bunun en yakın ve en güzel örneği bazı öğretmenlerimizin mağdur olması neticesiyle bakanlığın bu konuya hemen müdahil olarak binlerce öğretmenimizin mağduriyetini gidermek amaçlı çalışma başlatarak ikinci kez il içi atama dönemini atama ve yer değiştirme takviminde yer almamasına rağmen yeniden sorunsuz, muntazam bir şekilde yapmıştır. Bu sadece diğer çalışmaların yanında küçük bir örnek olarak kalsada bu çalışmadan da anlaşılacağı üzere Milli Eğitim Bakanlığının hem personelini hem de öğrenci ve velilerle oldukça yakından ilgilenmektedir. 


Her soruna karşı yeni ve oldukça güzel çözümleriyle son zamanlarda gündeme oturan Milli Eğitim Bakanlığındaki bu değişim tamamen bir ekip işidir. Başta Sayın Bakan Nabi AVCI ve müsteşar Sayın Yusuf TEKİN'in önderliğinde oluşan bu ekip diğer kurum müdürleri ve çalışanlarıyla oldukça büyük bi uyum içerisinde çalışmaktadır. Bu uyum ve verim sayesinde son zamanlarda Milli Eğitim Bakanlığında gözle görülür bu değişim o kadar net ve açıktır ki "şimdiye kadar Milli Eğitim Bakanlığı hiç bu kadar verimli çalışmamıştı" sözü söylecek olsa kesinlikle Sayın AVCI ve TEKİN dönemi için bariz bir şekilde söylenebilir. 


Ayrıca bu çalışmalara diğer bir örnek ise oldukça verimli bir şikilde işleyen 4+4+4 sistemi, dershanelerin dönüşüm süreci, özel okul teşvikleri, okul dönüşümleri .... v.b. bir çok çalışma eklenebilir. Düşünüldüğü ve söylenildiği zaman dile kolay gibi gelsede etkileri milyonlar üzerindedir. Düşünüldüğü zaman binlerce okul, milyonlarca öğrenci ama 0 hata. Yani baktığımız zaman bunlarla bakanlık tek başına mücadele ederek günümüze oldukça verimli bir sistem bırakmış ve bırakma çabasındadır. Artık gelişen ve büyün Türkiye yolunda Sayın AVCI ve TEKİN'inde oldukça önemli katkıları olmuş, bir ülkenin en önemli ve en stratejik kurumu olan Milli Eğitim  Bakanlığını şimdiye akdar görülmemiş bir verim ve deyim yerindeyse "tıkır, tıkır" işleyen bir kurum haline getirmişlerdir. 


Son söz olarak dün gece tekrar ne kadar samimi ve ne kadar ciddi olduklarını gösteren bakanlık personeli geceye kadar süren çalışmalarıyla yoğun çalışmalarıyla yukarıda bahsettiğimiz "tıkır, tıkır işleme" deyimini yerine getirebilmek için canla, başla çalışmışlar, bunun örneğini ise gece 02.00 saatlerinde kontenjanları yayınlamalarıyla göstermişlerdir. Tekrar bu üstün başarılarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.



Mebpersonel.Com / Özel Haber

"Bu yazı mebpersonel.com editörlerince oluşturulmuş ve içerik hakkı mebpersonel.com sitesine aittir."


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.