Müdür Yardımcılığı Görevlendirmeleri Sınav Puanına Göre Yapılacak

Müdür Yardımcılığı Görevlendirmeleri Sınav Puanına Göre Yapılacak

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, müdür yardımcılığı ve müdür başyardımcılığı sınavlarında değişiklik olmadığını, görevlendirmelerin sadece yazılı sınav sonuçlarına ve puan üstünlüğüne göre yapılacağını kaydetti

. Koncuk şunları söyledi: “Müdür yardımcılığı ve müdür başyardımcılığı sınavlarında bir değişiklik söz konusu değildir. Görevlendirmeler sadece yazılı sınav sonuçlarına ve puan üstünlüğüne göre yapılacaktır. Bu konuda yapılan haberlere itibar etmeyiniz, yazılı sınava iyi hazırlanınız. Bu konuda yandaş, paralel sarı sendikanın rahatsızlığı bulunmaktadır. Utanmasalar mülakat da olsun diyecekler, hatta buna benzer söylemlerde de bulunuyorlar. Çünkü sistem böyle olunca torpille yandaş görevlendirmeler yaptıramayacaklardır.

Ayrıca okul müdürlerinin görevlendirmede hiç bir insiyatifi bulunmamaktadır. Müdür inhası şeklen yönetmeliği yazılmıştır, çünkü bu ifade kanunda bulunmaktadır. Okul müdürleri, benzetmemi mazur görsünler, sadece posta hizmeti yapacaktır. Yüksek puan alan görevlendirilecektir. Şimdiden, sınava hazırlanan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Yazılı sınav için hazırlan
0 bin kitap şubelerimize gönderilmiştir. Tüm arkadaşlarımız bu sınava girmelidir, meydanı bu kabiliyetsiz, liyakatsiz, ilkesizlere bırakmayınız.”


Bilindiği üzere 20 Mart 2016 tarihinde MEB tarafından müdür yardımcılığı sınavı yapılacak . Sınava  az bir süre kala  müdür yardımcılığı sınavına girecek öğretmenler müdür yardımcılığı sınavına  hazırlık yaptıkları( konu anlatımı, soru paylaşımı, özetler)  ve müdür yardımcılığı sınavına dair gelişmeleri  paylaştığı mebmüdüryardımcılığı facebook grubuna katılarak sizlerde müdür yardımcılığı sınavı hazırlanabilirsiniz.

Meb Müdür  Yardımcılığı facebook sayfasına katılmak için  aşağıdaki resmi tıklayarak grubu katılabilirsiniz.

Not:
FAcebook hesabı  kapalı olanlar sayfaya ulaşamayabilir. Bu yüzden facebook hesabınızın açık olduğundan emin olunuz.

GRUP ADI: mebmüdüryardımcılığı

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.