Yönetici Atama Yönetmeliği Taslağı Veri Toplama Modülü

Yönetici Atama Yönetmeliği Taslağı Veri Toplama Modülü

Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici Görevlendirme Yönetmeliği Taslağı ile ilgili veri toplama modülü oluşturdu. Veri toplama modülü ile MEB görüş ve önerileri alarak taslağa son halini verecek.

Dün açıklanan MEB Yönetici Görevlendirme Yönetmeliği Taslağı sonrası Bakanlık tarafından bir modül oluşturuldu. Oluşturulan bu modül ile Milli Eğitim Bakanlığı yönetmelik hakkında öğretmenlerden ve idarecilerden görüş ve öneri alacak.

Yaklaşık 2 hafta boyunca açık olacak olan bu modül ile toplanan bilgiler neticesinde MEB yönetici atama yönetmeliğine son halini verecek Yapılacak değişiklikler neticesinde MEB Yönetici Görevlendirme Yönetmeliği son haliyle yayınlanacak.

Bakanlık tarafından oluşturulan modüle MEBBİS üzerinden erişim sağlanıyor. MEBBİS üzerinden giriş yapan öğretmen ve idareciler yönetmelik ile ilgili düşüncelerini paylaşıyor. Alınan düşünce ve öneriler MEB tarafından incelenerek yönetmelik yeniden gözden geçirilecek.

İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü sayfasından da konuyla ilgili açıklama yapıldı:

Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Yönetmeliği taslağı hazırlanarak paydaşların görüşleri alınmak üzere Bakanlığımızın veri toplama modülünde yayınlanmıştır.

Amacımız, paydaşlardan gelen görüş ve önerileri de dikkate almak suretiyle taslağa son şeklini vermektir. Bu anlamda, taslakta yer alan düzenlemelerle ilgili farklı görüşlere yönelik mutlaka öneri de getirilmesi, amacımızın karşılanması açısından önem arz etmektedir.

Şeffaf bir yönetim anlayışıyla paydaşların görüşleri almak üzere düzenlemenin, muhatapların lehine olabilecek tüm hususları içerecek şekilde oluşturulmasına özen gösterilmektedir. Bakanlığımızın veri toplama modülünde yayınlanan Yönetmelik taslağının son şekli, üst hukuk normlarına aykırı olmamak ve eğitim öğretim hizmetlerinde aksamaya yol açmayacak şekilde olması kaydıyla, alınan görüş ve öneriler de değerlendirilecektir.

Katılımınız için şimdiden teşekkür eder saygılarımızı sunarız.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından oluşturulan veri toplama modülüne erişim sağlayarak sizlerde görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

MODÜLE ERİŞMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.