Dar geliri olan ailelere destek verilecek: Nisan ayı banka hesaplarına yattı

Dar geliri olan ailelere destek verilecek: Nisan ayı banka hesaplarına yattı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli olan ailelere yönelik olarak destek olunması açısından Nisan ayı içerisinde ödeme gerçekleştiriyor. İşte detaylar...

Düşük gelirli olan ailelere aile destek paketi kapsamında ekonomik ve sosyal yardım ödemeleri düzenli bir şekilde yapılırken, Nisan ayı ortasında ödeme ayrıntıları ile ilgili olarak araştırmalar yapılıyor. 10 Nisan ve 12 Nisan tarihleri arasında Ramazan Bayramı olması sebebi ile çeşitli Sosyal yardımlar vatandaşların banka hesaplarına yatırılırken ödeme detayları ile ilgili gelişmeler Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığının internet sayfasına ve Sosyal medya hesaplarına yapılan duyuru ile kamuoyuna haber verildi.

2024 Nisan ayı aile destek ödemeleri

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının Ramazan Bayramı öncesinde aile destek ödemelerini banka hesaplarına yatırdı. Aile içerisinde yaşamış olan kişilere aylık olarak düşen gelire göre 850 Türk Lirasından başlayarak 1250 Türk Lirasına kadar yapılan Sosyal destek ödemeleri Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının internet sayfasından ve Sosyal medya platformları üzerinden vatandaşlarla paylaşıldı. Nisan ayı içerisinde ve Ramazan Bayramı öncesinde aile destek ödemeleri ülke genelinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılırken önümüzdeki süreçte içerisinde düzenli bir şekilde gerçekleşmesi bekleniyor. Yine Nisan ayında yayınlanarak vatandaşlar ile duyurulduğu gibi diğer aylarda da Sosyal medya hesaplarından ve internet sayfası üzerinden duyurulacak.

Aile destek ödemelerine zam var mı?

Nisan ayında ödemelerin ne zaman gerçekleştiği ve ne kadar yağılmış olduğu merak edilirken, Temmuz ayında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının destek ödemelerine ne kadar zam gerçekleştireceği merak ediliyor. Temmuz ayı içerisinde memur maaşlarına yapılacak olan zam miktarının net olması ile beraber Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş destek ödemelerine gerçekleşen zamlar ile ilgili bilgilendirme de bulundu. Evde bakım maaşları ve engelli maaşlarına zam gelirken destek ödemelerinin artıp artmayacağı belli değildir.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.