Kaşlarınızın şekli karakter özelliklerinizi ele veriyor

Kaşlarınızın şekli karakter özelliklerinizi ele veriyor

Kaşlarınızın şekli karakter özelliklerinizi ele veriyor

Kaşlarınızın şekli ile kişilik özellikleriniz arasında bağlantı olduğu ortaya çıktı. İşte kaş şeklinize göre karakter özelliklerinizi ortaya çıkaran kişilik testi...

1 - KALIN KAŞLAR KİŞİLİK

Kalın kaşlarınız varsa, kişilik özellikleriniz özgür ruhlu olduğunuzu gösterir. Her şey de olduğu gibi güzelliği bulursun. Her şeyi doğal yollarıyla takdir edersiniz. İnsanların sizi nasıl algıladığı konusunda fazla endişelenmiyorsunuz. Hayatınızı dolu dolu yaşamak en büyük tutkunuz. Hayatınızı ideallerinize ve düşüncelerinize göre yaşıyorsunuz. Olaylara yaklaşımında titizsin, bir şeye takılıp kalmıyorsun. Aynı zamanda kararlı ve kendinize çok güveniyorsunuz. Aynı zamanda mantıklı bir insansın. Duygulara dayalı kararlar almıyorsunuz. İleri görüşlü, iddialı bir insansınız. Bir planın olmaması sizi hedeflerinize ulaşmaktan alıkoymaz. Bununla birlikte, işler istediğiniz gibi gitmezse veya çok fazla duygu gösterimini ortadan kaldırırsanız sinirlenirsiniz.

2 - İNCE KAŞLAR KİŞİLİK

İnce Kaşlarınız varsa, kişilik özellikleriniz genellikle içten içe özgüven eksikliğiniz olduğunu ortaya çıkarır. Kendinden eminmiş gibi davranarak büyümüş olabilirsin. Ayrıca karar vermede de zorlanıyorsunuz. Bir sonuca varmak için başkalarından yardım istersiniz. Kalın kaşlı insanlara kıyasla cesaretten yoksunsun. Belirli bir durumun nasıl gelişebileceğini anlamak için gelecekte çok ileriye bakabilirsiniz. Bu, fazla düşünmeye yol açar ve sizi çok strese sokar. Başkaları tarafından bir şeyler yapmaya kolayca ikna olabilirsiniz. Mütevazı ve çekingen olabilirsiniz. Kendiniz hakkında iyi hissetmek için dışarıdan onay arıyorsunuz. Hassas bir şekilde ele alınmanız gerekir.

3 - KAVİSLİ KAŞLAR KİŞİLİK

Kavisli kaşlarınız varsa, kişilik özellikleriniz hırslı, sabırsız ve liderlik özelliklerine sahip olduğunuzu ortaya koyuyor. Sen de dramatik olabilirsin. Gerek sözlerin gerekse giyiminle büyük açıklamalar yapmayı seviyorsun. İlgi odağı olmaktan keyif alırsınız. Eğlenceli bir kişiliğe sahipsiniz. Ayrıca, genellikle insanların size akın etmesini sağlayan, konuşacak büyüleyici şeyler de olur. İnsanlar sizi ilk izlenimde yüksek kafalı ve anlaşılması zor biri olarak algılayabilir. Ayrıca son derece korunaklı ve hassas olabilirsiniz. Birinin hayatınıza veya kalbinize girmesine izin vermek için çok fazla alana ve zamana ihtiyacınız var. Oldukça reaktif ve duygusal olabilirsiniz. Biriyle rahat olduğunuzda, düşüncelerinizi ve duygularınızı ifade etmede güçlü bir şekilde çağrışım yapabilirsiniz. Düz kaşlı insanlar sizi fazla duygusal bulabilir.

4 - DÜZ KAŞLAR KİŞİLİK

Düz kaşlarınız varsa, kişilik özellikleriniz son derece mantıklı bir insan olduğunuzu ortaya koymaktadır. Duygusal olmaktansa mantıklı olmayı tercih ediyorsun. Sırf kalbiniz istiyor diye herhangi bir şeye atlamadan önce dikkatlice düşüneceksiniz. Duygulardan çok gerçeklere ve rakamlara bakan entelektüel bir insansınız. Kişisel ve profesyonel yaşamınızı ayrı tutma konusunda son derece verimli olduğunuz için, rasyonel yaklaşımınız nedeniyle mesleki çabalarınızda başarılı olursunuz. İlişkilerde nadiren duygusal bir türbülansınız olur. Sizin kadar duygusal kararlı birini tercih edersiniz. Dürtüsel kararlar almak senin tarzın değil. İnatçı, becerikli, erkeksi cesaret ve açık sözlü olabilirsiniz. Sözlerinizi fazla uzatmadan her şeyi olduğu gibi söyleyeceksiniz.

5 - ORTAK KAŞLAR KİŞİLİK

Ortak kaşlarınız varsa, kişilik özellikleriniz dünyanın sizi nasıl algıladığıyla pek ilgilenmediğinizi ortaya koyuyor. Bireyselliğinizi sonuna kadar benimsiyorsunuz. Eşsiz bir kaş şekliniz var. Sen birlikte olmak için büyüleyici bir insansın. Canlı bir hayal gücünüz ve yaratıcı zihniniz var. Sanat dallarıyla ilgili olmayabilirsiniz, ancak her zaman kendinizi ifade etmek için yer açarsınız. Zihninizin özgür ve vahşi çalışmasına izin veren aktivitelere dalarak ve hayal kurarak çok zaman harcayabilirsiniz. Sen fantastik şeylerin sevgilisisin. İyi kalpli bir insansın ama bazen bazı durumlarda affetmeyi zor buluyorsun. Kendinizi bazen huzursuz hissetmenize neden olabilecek analizler ve planlar yaparken bulabilirsiniz. Bununla birlikte, hoşunuza gitmeyen şeylere kolayca kırılabilir veya sinirlenebilirsiniz.

6 - KAŞLAR ARASINDAKİ BOŞLUK KİŞİLİK

Kaşlar arasında büyük bir boşluk varsa, kişilik özellikleriniz sevgi dolu bir birey olduğunuzu gösterir ve bu da zaman zaman çok düşünmeye veya önemsemeye yol açar. Yine de, geniş kaşlı bir kişiliğe sahip insanlar, dış etkenlerden kolayca etkilenebilir. Kendinizi bazı şeylere kapılmış olarak bulabilirsiniz. Bazen detayları kaçırabilir veya olayların akışında yanlış kararlar verebilirsiniz. Bazen ezici duygular veya panik nedeniyle bir karar verebilirsiniz. Plansız hareket edebilir veya hayatta hareket edebilirsiniz. İyi bir dinleyicisin ve insanlar sana güvenmek için geliyorlar.

Kaynak: medyatava.com

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.