Migros’ta indirim günleri! Ayçiçek Yağı, Çikolata, Ton Balığı, Türk Kahvesi fiyatları dip yaptı…

Migros’ta indirim günleri! Ayçiçek Yağı, Çikolata, Ton Balığı, Türk Kahvesi fiyatları dip yaptı…

Migros marketlerde birçok üründe fiyatlar aşağı çekildi. Ayçiçek Yağı, Çikolata, Ton Balığı, Türk Kahvesi gibi ürünlerde şaşırtan fiyatlar… Detaylar haberimizde…

Migros marketler zinciri, zaman zaman yaptığı kampanyalarla müşterisinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Müşterisine sunmuş olduğu Seç Al Kampanyası, cazip indirimlerle raflarda yerini aldı. Bu özel indirim fırsatlar, Migros marketlerin geniş ürün yelpazesi ile birlikteyken ihtiyaçlarınızı uygun fiyata karşılamak için harika bir fırsat sunuyor.

Migros marketlerde, her çeşit bütçeye uygun olan ürünler bulunuyor. Koroplast Yağlı Pişirme Kâğıdı ve Selin Limon Kolonyası gibi çeşitli günlük ihtiyaçlarınız, şaşırtan fiyatlarıyla raflarda yerini aldı. Ayrıca, Banvit Piliç Schnitzel ve Komili Ayçiçek Yağı gibi gıda kategorisinde de şaşırtan fiyatlar vatandaşın marketlere akın etmesini sağladı.

Lezzet ve sağlığı bir araya getiren ürünler

Migros marketler satışını yaptığı sağlıklı ve lezzetli ürünler ile uygun fiyatlı satış prensibine bağlı kalıyor. Bu sayede tüketicilerin beğenisini kazanıyor. Patiswiss Madlen Çikolata ve Coca-Cola Orijinal Tat, marketlerde bulunan kaliteli ürünler arasında yer alıyor. Ayrıca, Fanta Portakal Aromalı Gazoz ve Dardanel Ekonomik Ton Balığı gibi ürünler de gıda kategorisinde en çok tercih edilen ürünler arasında bulunuyor.

Kişisel bakım ihtiyaçlarınız için başka bir market aramanıza gerek yok. Migros bakım ürününde geniş seçenek yelpazesi ile bu ihtiyaçlarınızı karşılamak için özen gösteriyor. Colgate Gelişmiş Beyazlık Diş Macunu ve Coca-Cola Light Kutu gibi ürünlerde de cazip indirim fırsatları bulunuyor. Bu ürünler, günlük bakım rutininizi tamamlayacak kaliteye sahip.

Güncel fiyatlarıyla Migros ürünleri 2024

Migros, sağlamış olduğu ürün çeşitliliği ve kalitesiyle, her zaman tüketicilerin tercih ettiği bir adres olarak biliniyor. 11 Nisan 2024 tarihinde Migros raflarında bulunan bazı öne çıkan ürünler ve fiyatlarına beraber bakalım;

Koroplast Yağlı Pişirme Kağıdı 8 M: 94,95 TL

Koroplast Pişirme Kağıdı Hazır Kesilmiş 16'lı: 94,95 TL olarak raflarda yerini almış durumda.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

7 Yorum