Tüp fiyatlarında indirim: Türkiye de tüpler 120 Türk Lirası oldu

Tüp fiyatlarında indirim: Türkiye de tüpler 120 Türk Lirası oldu

İpragaz firmasından tüp fiyatlarına büyük indirim duyurusu geldi. Büyük indirimle İpragaz vatandaşların cebini rahatlatıyor. İşte detaylar...

Dolar kurunda sürekli olarak artış meydana geliyor. Bu durumda vatandaşları olumsuz etkiliyor. Tüp fiyatları da bu sebepten dolayı yükselişe geçti. Ancak İpragaz tarafınsan gelen güzel haber yüzleri gülümsetti.

Tüp fiyatları indirime giriyor

Geçilen dönem ilerisinde tüp fiyatları 700 Türk Lirasının üzerindeydi. Tüketiciler bu durumdan dolayı oldukça zor bir dönemden geçiyordu. İpragazın sunmuş olduğu düzenlemeler ile beraber rahatça bir nefes aldılar. İpragaz firması tüp fiyatlarında indirim gerçekleştirdi. Yeniden belirlenmekte olan fiyatlar artık tüketicilere daha uygun ve hesaplı tüp temin edilme imkanı sunmaktadır.

İpragaz tüp fiyatları

İpragaz tüketicilere tüp fiyatlarında bıyık bir fırsat sunuyor. Başlatılmakta olan kampanya içerisinde müşterilerine özel olarak promosyon kodları paylaşacak. Ancak bu kampanyanın belirli olan şartları olacak.

İpragaz kampanya detayları

İpragaz uygulamasından bu kampanya 30 Nisan tarihine kadar geçerlidir.

Yalnızca 12 kilogram ev tiplerinde geçerli kampanyadır.

Sınırlı promosyon kodu olup sınırlı sayıda kullanılmaktadır.

İpragaz da 590 Türk Lirası’na ev tüpü fiyatları mevcut.

Tüp fiyatlarjnda değişiklik yapılmaktadır.

İndirimden yararlanmak açısından sipariş oluşturulması gereklidir.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

17 Yorum