Uygun fiyatıyla, göz kamaştıran OPPO A3 geliyor! Tanıtım tarihi netleşti…

Uygun fiyatıyla, göz kamaştıran OPPO A3 geliyor! Tanıtım tarihi netleşti…

Oppo tarafından tanıtım tarihi belirlenen yeni model A3’ün özellikleri müşterileri tarafından merak ediliyor. İşte o telefonun tanıtım tarihi ve özellikleri…

Her geçen gün gelişen teknoloji ile Android telefon piyasası da büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde tasarımı sızan Oppo A3 Pro modelinin şu an resmi tanıtım tarihi ve belli özellikleri öğrenildi. Yapılan resmî duyurularla birlikte bu hafta tanıtılması beklenen A3 Pro, orta segmentte bulunan özellikleri ve cep yakmayan uygun fiyatıyla Android pazarında ses getirmeye hazırlanıyor.

Hem su geçirmez hem de dayanıklı!

Öncelikle resmî duyurulara ve ortaya çıkan resimlere baktığımızda Oppo tarafından yapılan duyurularda yeni model cihazın 12 Nisan’da Çin pazarında tanıtılacağı belirtildi. Orta seviyede bulunan telefonun toz geçirmez ve su geçirmez IP69 sertifikasına sahip olması oldukça dikkat çeken bir özellik. Ayrıca hem su geçirmez hem de düşmelere karşı dayanıklı bir ekran ile üretilmesi cihazı oldukça cazip kılıyor.

Üç farklı renk seçeneği ile sunulacak!

Oppo’nun yeni duyurduğu A serisi modelinde renk seçeneklerinde harika renkler bulunuyor. Tanıtılacak cihazın Gök Mavisi, Yun Jin Powder (gül) ve Dağ Mavisi olmak üzere üç farklı renk seçeneğine sahip olduğunu görüyoruz. Gök Mavisi modeli cam kaplamaya sahip olacak. Yun Jin Powder ve Dağ Mavisi seçenekleri de vegan üretim deri kaplamaya sahip olması bekleniyor.

Oppo A3 modelinin biraz daha teknik özelliklerine bakacak olursak, Oppo A3 Pro, 6.7 inç 1080 piksel ve 120Hz yenileme oranına sahip OLED bir ekran ile müşterisine sunuluyor. İşlemci tarafında MediaTek 7050’den gücünü alması beklenen telefonda, 12GB bellek ve 512GB’a kadar oldukça geniş bir depolama alanı bulunacak.

12 Nisan 2024 tarihinde Çin pazarında tanıtılacak olan Oppo A3 Pro’nun 12GB + 512GB modelinin selefi modeli gibi 330 dolarlık bir fiyat etiketiyle piyasaya sunulması bekleniyor. Oppo’ya göre yeni cihaz, dünyanın tam su geçirmez özelliğine sahip ilk telefonu ve oldukça uzun bir batarya ömrü sunuyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.