Whatsapp uygulamasından kişiler için not oluşturulabilinecek: İşte o özellik

Whatsapp uygulamasından kişiler için not oluşturulabilinecek: İşte o özellik

Whatsapp uygulamasında 2.24.9.12 kodlu bulunan Android beta sürümü içerisinde yeni bir özellik bulundu. Bu özellik kullanıcılar için not oluşturulmasını gerçekleştirecek.

Dünya da en popüler mesajlaşma platformu olan Whatsapp yeni bir özellik üzerinde çalışmış olduğu ortaya çıktı. Whatsapp uygulamasının Android Beta sürümünde tespit edilmiş olan bu özellik rehberde kayıtlı bulunan kişiler açısından not oluşturulmasını sağlamaktadır.

Telefonların yerleşmiş olan rehber uygulaması, kişilere not eklenme imkanı sağlamaktadır. Bu şekilde kişiler ile nasıl bir diyalog kurmuş olduğunuzu kayıt altına alabilirsiniz. İşte Whatsapp uygulamasının üzerinde çalışmış olduğu yeni özellik bu amaçla yapılmaktadır. Whatsapp uygulamasının geliştirmiş olduğu özellik en çok iş telefonlarında kullanışlı olacaktır.

Whatsapp uygulamasının yeni özelliği

Whatsapp uygulamasının sahip olduğu yeni özellik basit bir çalışma mantığındadır. Kişi bilgisi içerisine eklenen not bu yere kişilerin bilgilerinin yazılmasını sağlayacak. Kişi ile ilgili oluşturulan not ise karşı tarafa belirtilmeyecek.

Whatsapp uygulamasına yapay zeka desteği test ediliyor

Whatsapp uygulamasının yeni oluşturulan özellik ile ilgili olarak aktarılanlar bu şekildedir. Geliştirici bulunan ekip henüz elinde bulunan kodlar ile tespit edilmiş olan bu özelliğin ne zaman hazır olacağı bilinmemektedir.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.